| SmirnovIvan2010 a întrebat:

M-am gândit la aceasta explozie a evoluției - în 2019 aveam o vagă idee despre AI, si aceea (in general) ca nu putea face artă, nu putea face multe lucruri, dar iată că a sosit timpul unde, primim APROAPE tot pe tavă.
Nu știu dacă acest lucru să mă sperie, sau nu pentru ca știe din ce în ce mai multe, iar din câte am auzit acum câteva luni au avut niște gânduri nu prea normale.
Se descurca foarte bine. nu la tot, uneori nu se pricepe la întrebari mai,, umane" dar presimt ca nu mai are mult până se prinde.
Voi ce spuneți, ce ne așteaptă?

Răspuns Câştigător
| asmodeus10 a răspuns:

Eu sunt optimista in ceea ce inseamna AI,este un drum deschis spre evolutie,spre o inteligenta artificiala ce ne va ajuta enorm in viitor, in sanatate, in invatare, in a crea ceva minunat.
Nu crede pe cei ce zic ca AI ne va manca viata, va fi mai inteligent decat noi incat ne va inlocui.
AI este un ajutor.Gandeste-te ca niciodata un robot nu va putea fi mai puternic decat creatorul sau,creatorul ii ofera robotului,AI-ului putere,energie, baterie...
Asa ca nu iti fie teama, ne asteapta zile mai bune, evolutie pozitiva, mai multe facilitati si mai multe cai deschise spre o viata mai buna.

1 răspuns: