Eu iti propun sa imprumuti, de proba, un alt microfon si sa-l verifici pe sistemul tau. Nu cred ca vei vedea o diferenta fata de cel actual. Daca renunti la a mai cauta raspunsuri, inseamna ca nu vei putea folosi microfonul niciodata. Si nu e bine! Nu esti curios sa descoperi de ce oare chiar nu functioneaza? Vei primi alte instructiuni pe privat.
Cand un dispozitiv extern functioneaza pe un calculator, iar pe altul nu, inseamna ca dispozitivul (microfonul) e functional, iar problema tine de sistemul celui pe care nu functioneaza. Poate e vorba de o setare din calculator care trebuie facuta pentru a activa microfonul.
I-am verificat de 3 ori absolut toate setarile din control panel. Pur si simplu nu mi-l recunoaste. La prietenul meu, la introducerea mufei in spatele pc-ului, a aparut acel pop-up care spune ca s-a detectat un nou hardware. La mine nu se intampla nimic. Daca ai vreo idee, iti raman dator.
Mesajul de detectare pop-up nu cred ca e relevant in a stabili daca un microfon functioneaza sau nu. Trebuie sa lucrezi cu el prin aplicatii, ca sa-ti poti da seama de functionalitatea lui. Stiu ca pare stupid, dar asigura-te ca mufa in care ai instalat microfonul e cea corecta si deschide aplicatii (mess, skype, etc) in care sa-l folosesti si sa observi cum se manifesta.
Eu iti propun sa imprumuti, de proba, un alt microfon si sa-l verifici pe sistemul tau. Nu cred ca vei vedea o diferenta fata de cel actual. Daca renunti la a mai cauta raspunsuri, inseamna ca nu vei putea folosi microfonul niciodata. Si nu e bine! Nu esti curios sa descoperi de ce oare chiar nu functioneaza? Vei primi alte instructiuni pe privat.