| Kruger2 a întrebat:

Mi-am luat recent un microfon Genius mic-01a (plug&play) iar pc-ul nu vrea sa-l recunoasca. L-am probat pe calculatorul unui prieten si a mers brici. Cumpar altul sau exista vreo solutie? N-am gasit nimic pe niciun forum.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Eu iti propun sa imprumuti, de proba, un alt microfon si sa-l verifici pe sistemul tau. Nu cred ca vei vedea o diferenta fata de cel actual. Daca renunti la a mai cauta raspunsuri, inseamna ca nu vei putea folosi microfonul niciodata. Si nu e bine! Nu esti curios sa descoperi de ce oare chiar nu functioneaza? Vei primi alte instructiuni pe privat.

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Cand un dispozitiv extern functioneaza pe un calculator, iar pe altul nu, inseamna ca dispozitivul (microfonul) e functional, iar problema tine de sistemul celui pe care nu functioneaza. Poate e vorba de o setare din calculator care trebuie facuta pentru a activa microfonul.

| Kruger2 explică (pentru dannyel86):

I-am verificat de 3 ori absolut toate setarile din control panel. Pur si simplu nu mi-l recunoaste. La prietenul meu, la introducerea mufei in spatele pc-ului, a aparut acel pop-up care spune ca s-a detectat un nou hardware. La mine nu se intampla nimic. Daca ai vreo idee, iti raman dator.

| dannyel86 a răspuns (pentru Kruger2):

Mesajul de detectare pop-up nu cred ca e relevant in a stabili daca un microfon functioneaza sau nu. Trebuie sa lucrezi cu el prin aplicatii, ca sa-ti poti da seama de functionalitatea lui. Stiu ca pare stupid, dar asigura-te ca mufa in care ai instalat microfonul e cea corecta si deschide aplicatii (mess, skype, etc) in care sa-l folosesti si sa observi cum se manifesta.

| Kruger2 explică (pentru dannyel86):

Am incercat pe skype, nu merge, am incercat sa-l vad in control panel, nici asa nu merge. Deja ma cam las pagubas

| dannyel86 a răspuns (pentru Kruger2):

Eu iti propun sa imprumuti, de proba, un alt microfon si sa-l verifici pe sistemul tau. Nu cred ca vei vedea o diferenta fata de cel actual. Daca renunti la a mai cauta raspunsuri, inseamna ca nu vei putea folosi microfonul niciodata. Si nu e bine! Nu esti curios sa descoperi de ce oare chiar nu functioneaza? Vei primi alte instructiuni pe privat.