Vai mie, dar nu ne certam absolut deloc. Am jucat destul de mult din amindoua si incercam sa te lamuresc asupra diferentelor, ca sa stii ce sa iti placa la WT fata de WoT.
Nu am avut nici un moment impresia ca ne-am certat. Imi cer scuze daca tonul a parut mai imperativ/"bai fraiere vezi ca eu am dreptate" - departe de mine gindul asta.
Ceva amuzant http://www.change.org/......n-of-gta-v
desi tot va iesi la fel cum s-a intamplat cu GTA IV
~ saints row 1 e pentru playstation 2
borderlands, battlefield, ghost recon future soldier (sau orice joc din seria Tom Clancy), deus ex human revolution, metal gear solid revengeance, far cry 3, tomb raider (2013), dmc devil may cry, in curand pe 11 Titanfall (online), Warfare tot online, resident evil 4 si 6. gasesti destule doar scrie games for pc pe google.
Am ps2 ps3 ps4 şi xbox. nu sunt o problemă jocurile. Şi din ce ai spus tu nu am jucat doar titanfall. Ţi-am spus că am jucat toată seria tom clancy şi r e toate seriile. Tom clancy s mi-a luat foarte mult, deoarece sunt foarte multe.
Nu mi-ai spus, fiindca e prima data cand interactionam.
daca ai atatea console, e cam aiurea sa nu stii ce sa faci cu ele.
imediatul asta pentru titanfall o sa dureze 11 zile.
Lol, da, la cit de prost au portat GTA 4 pe PC...
Nu e aiurea să nu ştii ce să faci cu ele. M-am plictisit. Pur şi simplu. Tu spui că nu te-ai plictisi niciodată de ps3 sau ce ai vrea deoarece nu cred că ai, dar dacă-ţi va lua cineva te vei plictisi de el. Fii sigur!
S-o crezi tu. Am avut PSone si PS2 (lasand deoparte clasicele console Nintendo si sega) am avut ocazia sa ma joc destul si pe PS3. Joc de 15 ani de zile cu pauze mari dar niciodata nu m-am plictisit de ele, gaming e pasiunea mea. Momentan sunt PC gamer dar o sa ma intorc si la consola candva. Atata timp cat iti place sa joci orice gen de jocuri, nu te plictisesti. Sunt o multime. Uita-te la Destiny, The Order 1886 exclusive PS-ului. Acum incepe generatia noua a jocurilor. Eu astept Dragon Age Inquisition, The Witcher 3, Wolfenstein New Order, Dark Souls II, GTA V, Mad Max, tocmai la anul Tom Clancy's the Division, Watch Dogs sunt destule care iti iau si mult timp si nu trebuie sa joci 5-10 ore zilnic. Incearca Sleeping Dogs si Dark Souls (e foarte greu jocul fara coduri), Dragon Age : Origins si DLC-ul cu un campaign now Awakening (RPG) si Dragon Age 2 care a devenit un RPG si hack and slash. Si seria mea preferata este Mass Effect. pana apare Titanfall.
Darksiders 1 si 2 tot hack and slash este. Doar ce-a aparut si Castlevania Lords of Shadow 2. Pt. PS 3 : Bayonetta. Final Fantasy toata seria din XIII. Resistance toata seria. Armored Core si Motorsport.
Hmm. Suntem foarte diferiţi. Singurul lucru de care nu mă plictisesc sunt maşinile.
Atunci o sa-ti placa Motorstorm. Mai este Twisted Metal pentru PS, Blur. Gran Turismo 6 care are peste 1200 de masini si peste 100 de piste. stiu suna amuzant. Wipeout este ceva futuristic tot cu curse. Sonic All Stars Racing Transformers, Crash Bandicoot racing (un clasic), Drive Club in viitorul apropiat, Driver San Francisco.
In Sleeping Dogs poti sa faci destule curse si are masini decente.
Mă refer la maşinile în reaitate. În special ursuleţele (bmw e30 ) şi pisicuţele (e36).
SR jucat, toate seriile. Outlast, jucat. ASsasin creed. J U C A T. Prototype. Jucat. cod. jucat. l4d2 jucat. l4d jucat. kf jucat. cs 1.6 deathmatch, etc jucate. resident evil, tom clancys toate seriile jucate. acum voi încerca Bad company şi war thunder. Salut
Vezi ca war thunder te apuci si joci, si joci, si joci... ai de lucru pina la avioanele de tier mare, plus ca va fi si world war mode in viitor, tancurile le adauga in curind, clanuri, alte alea... de competitii cu premii grase nu mai zic. Fix acuma e una cu premii de 28k USD.
Se aseamana cind te uiti asa, de departe. Daca ai jucat WoT cit sa intelegi cam cu ce se maninca si War Thunder macar pina la tier 2 si un bombardier-doua, iti dai seama ca asemanarea e la fel ca cea intre o bomba atomica intr-o valiza si o valiza cu praz si cas in ea. In War Thunder ai damage realistic, ballistic drop, trei moduri de dificultate in functie de care se schimba parametrii avioanelor (arcade e vinatoare de curcani, realistic battles e nebunie curata), misiuni istorice single player...
P.S. Sah am jucat destul cind eram mic, acum nu prea mai am rabdarea necesara. Probabil o sa ma apuc din nou cind mai creste asta mica, peste vreo 3-4 ani.
Vai mie, dar nu ne certam absolut deloc. Am jucat destul de mult din amindoua si incercam sa te lamuresc asupra diferentelor, ca sa stii ce sa iti placa la WT fata de WoT.
Nu am avut nici un moment impresia ca ne-am certat. Imi cer scuze daca tonul a parut mai imperativ/"bai fraiere vezi ca eu am dreptate" - departe de mine gindul asta.
Incearca sa joci: Dying Light, in curand GTA 5, Prototype 1, 2 (recomand Prototype 1, e mai incitant!), in curant The Sims 4, Call of Duty, toata seria, Mafia 3, Mirror's Edge 2 (prin 2 ma refer la noul Mirror's Edge), Fotonica de distractie, NFS Rivals, Call of Juarez, Just Cause 2, (Online: DC Universe Online), Crysis toata seria, spune daca mai vrei ca mai am multe!
Saint's row 1.2.3.4.
Assasin's creed, recomand sa incepi cu 1.
Outlast.
Prototype 1, 2.
Call Of Duty
Bad Company 1, 2...
Aion Free-To-Play
Rust, DayZ, Amnesia, Titan Fall, Bishock Infinite, Fifa 14, Terraria, The Binding Of Issac, RimWorld, Far Cry 3, Assasin Creed 3. Sunt destule?
Ski racing 2006
Gta 5
Shawn White Snowbording/Skatebording
Skate 3...
lavinutza10 întreabă:
dragutza0 întreabă: