| Nimeni243 a întrebat:

Păi am mai multe întrebări:
1. Păi vreau să-mi cumpăr Dead by Daylight de pe Steam G2A. Dar nu știu cum! Nu știu cum o să se plătească, nu știu cum se intră în joc, și nici habar nu am care e treaba cu acea cheie care o văd la G2A.
2. Am citit că cică trebuie să scriu codul jocului că să mă joc sau cred c-am înțeles greșit.
Puteți vă rog:
1. Să-mi spuneți că un ghid despre tot ce trebuie să fac!
2. Să-mi răspundeți la întrebările legate de: cum se plătește și ce este cu acea cheie!
3. Să-mi spuneți cum să introduc un cod gen: Tsuki sau etc că să pot să primesc cashback!
Apropo, cum primesc cashback-ul?

Răspuns Câştigător
| EusebiuPWN a răspuns:

1. Codul il pui in momentul in care vrei sa faci achizitia.
2. Achizitia se face cu card-ul visa, sau alte metode care iti sunt puse la dispozitie.
3. Dupa achizitie, tu de fapt primesti o cheie(Niste cifre, numere) pe care il introduci in steam, iar mai apoi o sa-ti fie adaugat jocul in lista ta de jocuri pe steam. De fiecare data cand vrei sa te joci, dai play din steam, nu mai ai treaba cu G2A.
Aici introduci cod-ul.
https://www.youtube.com/watch?v=Klbz1cJDgbI

Vezi ca sunt reduceri pe steam, fiind Summer Sale. Am impresia ca e redus desutl de mult si jocul de care vorbesti, vezi poate poti sa-l iei direct de pe steam daca are pret apropriat de cel de pe G2A, in felul asta nu te mai complici.

| EusebiuPWN a răspuns (pentru EusebiuPWN):

Am zis bine, se pare ca pe steam e 10 euro, iar pe G2A 12.8 euro. Ai timp pana pe 4 lulie.

| Nimeni243 explică (pentru EusebiuPWN):

Stai puțin... Codul ți-l dă în față ca tu să-l scrii să dovedești că nu ești robot?

| EusebiuPWN a răspuns (pentru Nimeni243):

Nu, ma refer la acea cheie. Cheia e de fapt un cod, pe care il introduci in steam. Eu zic ca am explicat destul de limpede, insa mai bine il iei de pe steam direct, e cu 2 euro mai ieftin pana le 4 Iulie.

3 răspunsuri: