| Tureatca_Razvan_2000 a întrebat:

Pentru cei care joaca samp, daca am pierdut pe rpg3 bzone 3kk barbut se mai merita sa mai joc? Pe ce server sa mai joc? Se mai merita sa mai joc samp? Funda

Răspuns Câştigător
| TheDuck a răspuns:

Eu joc pe B-zone din 2014 si as spune ca DA, merita sa mai joci. Iti sugerez sa dai rob-uri seara (dupa ora 22:00), sa-ti iei cont premium si sa muncesti la job-uri (cariera imi place foarte mult, la skill 5 faci 550$ cu cont premium). Daca vrei sa te lasi de RPG3, poti sa te apuci de RPG1 sau 2, deoarece au mai multi playeri si cred ca ai putea cunoaste jucatori mai repede decat pe 3.

1 răspuns:
| hkkshddd a răspuns:

Eu nu joc pe bzone, joc pe alt server. Daca adun toate pierderile mele de la barbut cred ca fac cat 10 kk si inca ma joc pentru ca de ce nu? laughing eu joc ca e amuzant am si prieteni pe sv si nu joc pentru bani chiar asa de mult. Cand mi-am luat primul sandking am zis: "gata nu mai fac bani ca am masina" si hoinaream pe sv cu un prieten. M-am apucat sa fac iar bani si mi-am luat un nrg si un bullet x2 amandoua. Inca jucam la barbut si pierdean dar nu ma suparam asa tare.