Nu joc metin dar am fost curios sa vad ce pagina este.
Simplu: view source din optiunile browser-ului(eu folosesc google chrome)
Citesti acolo daca ai habar ce scrie si iti vezi ce face.
Este o o pagina creata special pentru scaming.Are 2 campuri in care scrii ID si parola si un buton submit.Cand apesi acel buton trimite ce a fost scris in cele doua campuri la la o adresa aleasa de cel care a construit pagina respectiva.
Nu trebuie sa ai incredere in acest tip de pagini sau orice altceva care vrea sa arate a hack.Ca sa genereze bani sau iteme ar trebui sa fie un program caruia ii dai informatii despre itemele respective sau suma de bani pe care o vrei si (depinde de joc) modifica jocul sau face alte chestii care pot sa nu fie tocmai legale si care nu mai tin de PC-ul tau(exemplu: poate sa fie un program caruia ii dai tu comenzi, adica scrii ce item vrei sau ce suma de bani si lanseaza un virus, nu in PC-ul tau desigur, care hackeaza si iti pune tie bani pe cont sau iteme.Nu stau sa scriu tot aici ca oricum sunt sanse mari sa nu intelegi.Nu imi sariti in cap daca vreti sa ziceti ca vorbesc prostii.Ma grabesc si stiu ca poate nu se intelege ce vreau sa zic. Oricum, daca ar face asta ar fi ilegal, din cauza asta nu s-a construit un program ca acesta.Nu a avut nimeni curajul pentru ca nu se merita, e doar un joc sau pur si simplu nu a vrut nimeni.
cand am zis care hackeaza nu am zis de conturi, m-am referit la calculatoarele celor care detin si controleaza jocul.
Doar merge cu conturi lvl 30+, cei care au lvl mai mic de 30 no sa ajunga yang-ul! Am intrat si eu acolo, chit ca eu nu joc metin. Dupa gramatica iti dai seama ca vrea conturi.De ce doar cele 30+? E logic.
Sa nu ai niciodata incredere in asa ceva.
Daca iti cere id si pass este clar o capcana.
Minciuni. Zice ca merge de la 30 + pentru ca cu conturile de 30 - nu se chinuie sa le faca. niste tigani care fac din astea
Am incercat eu ca aveam un cont pe metin2ro fara nimica si am lvl 50 dar nu mai jucam si vroiam sa imi pun yang si mi-a spart contul imi dai funda?
anonim_4396 întreabă:
Hibriiiid întreabă:
Ionionelionut1 întreabă: