| 123456numelemeu a întrebat:

Sal all..ma joc si eu metin2ro speed de5 zil e am mai jucat ro normal am 1kkk si mai am 100kk pe alt cont m-am saturat e prea multa munca cresc foarte greu sunt pe sura si am observat ca bay mai bine cu war(razboinic) ma duc map 2 la blue rosu chiar si la mine la galben si nu-mi apare 2 page imi apare doar permis pentru cal si teleporter puteti sa-mi ziceti si mie dc nu merge sa ma fac war(raboinic)? un baiat mi-a zis ca am bug sau cum sa scap de el sau cine stie dau funda +ce vreti voii repede pliz!

5 răspunsuri:
| 123456numelemeu explică:

Nick vreau sati mai pun o intrebare dc vrei funda. la metin2rospeed azi.7.2.2013 imi apare eraoare la conectarea de sv de 5 ore am dat restrat mam conectat din 5 6 metinuri am incercat toate variantele degeaba si ma enerveaza dc imi zici cum sa scap de el iti dau funda si tot ce vrei tu

| 123456numelemeu explică:

Nu raspunsu corect nu imi place 4story m-am jucat e o bataie de joc nu mersi

| Nick2012 a răspuns:

Bugul se rezolva de GM big grin incearca si tu peste cateva zile poater rezlova Gm bugul
Bafta! happy
Funda plzzzz puppy dog eyes

| Nick2012 a răspuns:

Dar sura e cel mai tare caracter cele mai bune de crescut la sura sunt arme magice si pentru atac magie neagra dar mai bune sunt magiile arme magice pentru atac dar oricumvrei tu eu zic sa te lasi sura sa nu te faci war ca te bat toti dar in mare parte nu conteaza caracterul (war, sura, ninja, saman) conteza cum joci si cum pui bonusurile iti dau un sfat care o sa te ajute mult pune bonusuri pe toate itemurile tale si apoi iei blessing marbell (marmura binecuvantata) si pui pe itemele care leai bonusat apoi iei adaugator de bonus special iei multe si incap vreo 2 bonusuri pe item si apoi poti sai bati pe aia de ii rupi happy eu joc mt2 hammer si ii rup pe toti aperoape pe aia cu mod si status nu ii rup dar pe ceilalti ii fac praf big grin
Bafta big grin

| RaspunsuCorect a răspuns:

Eu zic sa te lasi de metin2 si sa te apuci de 4story ro e mult mai fain mai mmulte skiluri si grafica uluitoare! Apucate si nu vei regreta! Funda?