| alexradu0 a întrebat:

TPU cum as putea sa cresc mai repede pe mt2.ro? si sa fac bani mai repede. sunt pe server apollo regat albastru. am de abia lv 1 m-am apucat acuma 10 min. si as avea si eu nevoie de niste sfaturi despre cum sa fac banii si lv-ul. daca ati putea sa imi scrieti mai detaliat. nu sunt expert in metin happy astept raspunsuri. cel mai bun si cmplet raspuns primeste funda happy

Răspuns Câştigător
| alliyn13 a răspuns:

Pai o metoda ar fi sa cauti hack-uri laughing o alta metoda e sa faci lvl de la 1-4/5 pe la caini... dupa te pui pe misiuni si sa iti faci magiile( ai instructiuni in misiuni) dupa te duci la animale mai mari. lupi mistreti pana pe la lvl 10-11 dupa amazoane si continui pana poti sa omori orci... acolo faci de la lvl 20-25 pana la 40 bani poti face din misiuni pescuit(de la lvl 30) minerit(tot lvl 30) si desigur sa vinzi chestii in magazin :X sper ca te-am ajutat laughing

| alexradu0 explică (pentru alliyn13):

Da de unde naiba iau eu hack-uri? si cum pot sa dezactivez hackshield? sti cumva? nu cred... dar mersi pentru raspuns happy

| alliyn13 a răspuns (pentru alexradu0):

Hack-uri se gasesc dar trebuie sa stii sa cauti sunt unele hack-uri care se uploadeaza odata cu hackshield... adica merge fara sa dezactivezi nimic... dar e bine si fara laughing eu am luat de vreo 2 ori ban si nu m-am mai jucat tongue

2 răspunsuri: