| xradu7777 a întrebat:

Sall all! Imi spuneti va rog frumos ce trebuie bagat in bonusuri pe hammer ca sa fiu tare? dau funda la cel mai bun raspuns! MULTUMESC anticipat

3 răspunsuri:
| iopoiop1 a răspuns:

Apuca-te de ninja pe iteme 1.5 iti sugerez sa bagi dex/flex puterea vietii critika patrundere semiom pe scut vezi sa iti intre imun si nu te obosi sa bagi la 6/7 vs caracter baga tot critical si flex de ex 1000flex si 50%critical eu asa am si pot spune ca sunt foarte bun

| ToPBosS a răspuns:

Acum depinde de ce caracter esti.la saman si sura trebuie sa bagi multa puterea vietii si pm uneori la saman rezistenta la magie la wor pe mental trebuie multa critica si semi-om ca sa dai bine mai poti baga si rezistenta multa si rezisti la orice la wor pe corp trebuie aparare cu sabia critica si rezistenta la orice iti pica la bonusuri si la ninja trebuie multa dexteritate sansa otravirii si rezistenta. Sper ca te-am ajutat acu imi dai funda?

| XPUFOSU a răspuns:

1.Ca sa fii bun iti trebuie seturi (depinde ce vrei sa cresti mai bine sau sa faci dueluri) daca vrei sa faci dueluri sa iti faci seturi adica 2-3-4-5-6k pv nu stiu ca e maximu de pv pe server dar sa ai pv si vreo 2 sau 3 aparari si fac asea multe itm cu aparare sabie pumnal 2 maini clopot evantai etc si sa vezi ca o sa ii rupi pe tot.
2. Daca esti razboinic iti trebuie puncte la pv si la str, daca esti ninja iti trebuie puncte la pv si la dex, iar daca esti sura sau saman iti trebuie puncte la pv si la int. Sper ca sa te ajute raspunsul meu