| MasKed a întrebat:

Sall!

Dc pc-ul meu merge greu cu windows 7 32 bit si 64 bit?

Am Procesor Amd athlon 3000+ 1, 81 ghz

Ram 2 gb

Placa video Nvida GeForce 210 1 Gb

HDD 500 Gb.

Dau fundawinking

13 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

RAM-ul.E prea putin. Windows-ul ocupa spatiul sau, mai ocupa si antivirusul si nu mai ramane spatiu.
Cand ti se misca greu mai exact?

| MasKed explică (pentru Wehrmacht):

Pe youtube, jocuri cand vreau sa intru pe mozila/google crome stau 1 minut si ceva
cand instalez un joc si vreau sa ma joc se misca in reluare.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns:

Fiindca e antic, de aia.

| anonimguy3 a răspuns (pentru KodrutZ):

Eeeh nu antic, doar petarda mai veche xD

| KodrutZ a răspuns (pentru anonimguy3):

Single core, dude! E mai rapid ca ce aveam eu prin 2006... ca nu ma grabisem prea tare sa trec la dual core, abia in 2007 am sarit de la Athlon Xp 1700+ direct la X2 4000+.winking

| anonimguy3 a răspuns (pentru KodrutZ):

Ba eu pe pc meu vechi nici nu stiu ce mai am parca am un amd sepreon (sau cum masa ii zice) 2600+ LOL mai antic de atat nu exista DUDE YOLO!winking

| KodrutZ a răspuns (pentru anonimguy3):

Am inca doua 1700+, ambele in stare de functionare. Si daca discutam de antice, am un AMD 80286 la 12 MHz cu placa de baza, ram (parca 256 KB sau 512, poate chiar 1 MB, nu mai stiu exact) si placa video. A, da, si doua harduri de 50 MB fiecare. Toate in stare perfecta de functionare.winking

| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Pai poti sa faci niste greseli de incepator:1 cand instalezi windowsul baga putina memorie in C pentru windows si restul lde memorie in D unde bagi programe si jocuri 2: Un antivirus bun e esential, s-ar putea sa ai virusii 3 Daca este prea plin PC de programe.

Răspuns utilizator avertizat
| DayAfterDay a răspuns:

Windowsul foloseste multe resurse.
Foloseste XP dar sa stii ca e mort
Si poate cand te gandesti sa faci un upgrade, poate iti merge w7 bine
Pc e bun de jocuri dar are si el o limita..Gandeste-te la acel upgrade daca vrei sa iti mearga bine
Hai bafta.

| MasKed explică:

Chiar asa am facut dar degeaba tot nu merge si se instaleaza si greu.

| MasKed explică:

Se misca greu si fara sa am jocuri instalate si youtube se misca greu
cu windows xp se misca perfect.