| Furti a întrebat:

Am fost acum cateva zile la Flanco si acolo am vazut 2 laptopuri care mi-au placut.

Primul era un Samsung care avea un procesor intel i-7 2.2 Ghz 4 gb ram , o placa video nvidia geforce 525MX de 1 GB si avea tastaturacu taste distantate si ca , cadou o imprimanta.

Al doilea era Un Dell care avea tot un procesor intel i7 cu aceeasi frecventa , tot 4 gb ram , si placa era Nvidia Geforce 520M tot deun GB, si ca , cadou garantie pe 3 ani si si acesta are tastele distantate(ceea ce imi place ca nu mai intra frimituri,praf intre ele.)

Preturile: Samsung intre: 27-29 milioane si Dellu 28-29 milioane.

Si nu stiu ce sa aleg ca il vreau pentru gaming si am observat ca samsung ar fi mai bun , dar mai toti imi spun ca Dell-ul e cel mai bun. Ce sa aleg?

Răspuns Câştigător
| Shaddox a răspuns:

Laptop-urile nu sunt pentru gaming. Nu au racire buna iar componentele sunt gandite (si adaptate) pentru consum redus. Dintre alea doua, Samsung-ul este mai performant pentru jocuri.

Dar insist, daca vrei sa te joci, ia-ti un desktop.

4 răspunsuri:
| Furti explică:

Pai bine dar da-mi si alte caracteristici alte Dell-ului ca procesorul e la fel ca a Samsung, zi-mi de ex de carcasa, chesti pe care eu nu le-am spus.

| Furti explică:

Desi Samsung este mai bun pentru gaming aleg sa iau Dell-ul.

| driv3r a răspuns:

Eu am Samsung. Dar l-am "tunat" putin, i-am pus placa video de 2gb...da si cu cea de 1 gb se misca bestial (10din10). Eu l-am luat mai mult pentru rami(4gb) ca sa pat sa joc "NFS The RUN". Daca iti iei (indiferent care) iti recomand jocul "NFS The RUN".
Funda?

| RaulTK a răspuns:

Categoric ar trebui sa iti iei un calculator Dell! este mult mai performant decat orice alta marca de PC-uri (si iti spune asta un posesor) tongue