| FelixKing a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care stiu jocul Zan Dekaron! Este Dekaron Private Server [singurul]. Eu pe data de 5 august, ora 23:30 (aproximativ) am vrut sa intru pe joc. Numa vad ca scrie Cannot connect to the server sau cv de genu. Am intrat pe site, nici ala nu-i on. Mi zice:

Această pagină web nu este disponibilă
Conexiunea la zandekaron.net a fost întreruptă.
Iată câteva sugestii:
Reîncărcaţi această pagină web mai târziu.
Verificaţi conexiunea la internet. Reporniţi routerele, modemurile sau dispozitivele de reţea pe care le utilizaţi.
Adăugaţi Google Chrome ca program permis în setările de firewall sau de antivirus. Dacă figurează deja ca program permis, încercaţi să îl ştergeţi din lista de programe permise şi să îl adăugaţi din nou.
Dacă utilizaţi un server proxy, verificaţi setările de proxy sau contactaţi administratorul de reţea pentru a vă asigura că serverul proxy funcţionează. Dacă nu credeţi că ar trebui să utilizaţi un server proxy, ajustaţi setările de proxy: Accesaţi meniul cheie fixă > Setări > Afişaţi setările avansate... > Modificaţi setările proxy... > Setări LAN şi debifaţi caseta de selectare „Utilizaţi un server proxy pentru LAN".
Eroare 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Conexiunea a fost resetată.

Plz spuneti-mi ce este cu el. Sau daca stiti un privat Dekaron e bun si ala (dar tot unlimited coins). Plz dau

2 răspunsuri:
| AskAlex a răspuns:

Singurul server privat de Dekaron? Ma faci sa rad... http://www.xtremetop100.com/dekaron Ai aici 200 de servere; cauta si vezi care iti place.

| FelixKing explică (pentru AskAlex):

Is incepator la dekaron dar dupa mine asta e cel mai usor
si nu mam mai deranjat sa cat laughing