anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut un joc care sa se petreaca in new york si sa fie tare si sa poti face orice ca in gta 4 da nu imi place gta 4 si vreau altele dar fara nfs the run. Multumesc anticipat! Dau funda celui mai bun raspuns si daca imi ziceti si cum este jocul ( o descriere mica) ar fi mai bine.

2 răspunsuri:
| Meheツ a răspuns:

Ca un fel de new York, mai este si Saints Row 3. este la fel ca gta, dar ai mai multe masini tunabile, si cand zic tunabile ti le face calumea, ai arme foarte calumea, snipere la greu, grafica mai beton ca gta4, poveste mai calumea (esti mai bogat) tot asa te bati cu bande rivale, faci misiuni, misiuni foarte calumea, ai ocazia sa iti alegi ce sfarsit de joc vrei,, dupa ce se termina misiunile poti juca incontinuu, nu are sfarsit tragic, are sfarsit funny, e foarte belea jocul, ti-l garantez. orasul e o copie a new-yorkului.

| LittlePunk a răspuns:

Prototype 1 si Prototype 2. Actiunea se petrece in New York dar nu este nici pe departe asemanator cu gta. Actiunea se petrece in zilele noastre cand au loc experimente cu niste virusi care scapa de sub control si transforma oamenii in zombii,dar la un singur personaj,adica tu efectele sunt altele,si anume iti ofera niste puteri,gheare, un fel de bici, o ditamai lama, niste, muschi si niste pumi.Nu prea cred ca ti-am facut o descriere prea buna a jocului dar poti sa vezi si tu pe youtube sau pe siteul official.