anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sall TPU. Recent am vrut sa descarc jocul the evil within prin mega (https://mega.co.nz/) insa nu am avut rabdare si am dat oprire. Acum am memoria la local disk C aproape plina din cauza lui dar nu stiu in ce folder l-a pus caci nu e in Program Files si nici la downloads. Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Ccleaner te ajuta sa eliberezi spatiu. Probabil e in fisierele temporare, care stocheaza datele pana sa le mute in Downloads sau Descarcari la copierea completa. Procesul a fost intrerupt, prin urmare parti din aplicatie care ocupa spatiu se afla pe hard.

| Fakiru70 a răspuns (pentru dannyel86):

Am incercat de vreo 2 ori. Am dat si golire spatiu liber la hard C dar fara rezultat.

| dannyel86 a răspuns (pentru Fakiru70):

E o treaba care cere timp si rabdare, dar poti lua la rand fiecare folder din C (ascuns si la vedere) si vezi de ce si cu ocupa spatiul respectiv. Doar asa poti afla unde sunt stocate fisierele temporare de care am pomenit mai sus. Ccleaner trebuia sa elibereze din spatiu, dar nu te-a ajutat. Vezi ca si ce e pe desktop tot de partitia C tine.

| Fakiru70 a răspuns (pentru dannyel86):

Oare daca reinstalez windows se rezolva? laughing

| dannyel86 a răspuns (pentru Fakiru70):

Da, daca stii sigur ca spatiul acela a fost ocupat de aplicatie si nu de fisiere din sistem. Si matusa mea a avut un fisier de 2 gb pe C si nu reuseam nicicum sa-l scot de pe hard, desi il depistasem. Ultima solutie: reinstalare sistem de operare. Si spatiul s-a eliberat!