| Dimitrix a întrebat:

Uite astazi eu cu unu ne-am certat pe tema : Minecraft vs Counter Strike 1.6. Vreau sa aud de la voi ce joc este mai popular in lume. Dar sa nu ziceti ca MInecraft e mai populat sau CS e mai popular deoarece va place mai mult ( spre exemplu eu detest WoW dar recunosc faptul ca este un joc popular). Deci : Ce este mai popular in lume, Counter Srike 1.6 sau Minecraft?

7 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Counter-Strike. Argument? CS exista de vreo 13 ani, aproape 14 ani imediat. Pe cand minecraft a aparut alaltaieri, de vreo 3 ani sau ceva.

CS a aparut prima oara ca si un mod gratis pentru Half-Life. Cs 1.6 a aparut ceva mai tarziu. deci CS era jucat de gameri pe cand voi doi erati juniori sau embrioni laughing ergo e mai popular in lume decat minecraft. e un joc mai vechi dar se tine tare.

Nu sunt fan nici cs sau minecraft.

| MisterSTAG a răspuns:

Mie mi se pare ca CS este un joc mai de oameni normali.Este un joc jucat de mii de gameri inca si in ziua de azi si este si mai distractiv.Ai arem de foc...ce mai vrei, is the bestwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Allynn a răspuns:

HELP123! Daca nu iti place Counter-Strike asta nu inseamna sa il jignesti! Eu detest MINECRAFT dar nu il folosesc limbag vulgar asupra lui! Normal este ca Counter-Strike este cel mai tare Shooter de pe planeta!

| Dimitrix explică (pentru Allynn):

Inseamna k nu ai jucat in viata ta call of duty sau battlefield3...

| Monderos a răspuns:

MINECRAFT clar!
(CS-ul e varza!happy

| LikePro a răspuns:

Minecraft