| FaraiiAndile41 a întrebat:

:"3
Ce parere aveti despre jocurile gen "IMVU" si influenta lor?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Daca este o intrebare prin care vrei sa gsesti oameni care sa joace cu tine, atunci ignora raspunsul meu.
Daca pur si simplu vrei sa auzi o opinie, mie se pare o mare tampenie. Ca si concept, este o idee buna (nu ma leg de grafica si de mecanica jocului, daca m-as lega de asa ceva l-as critica toata ziua), dar ca si comunitate, mi se pare un esec.
Ca si idee este ceva ok, un joc in mare parte de socializare in care poti cunoaste persoane noi.
Ca si comunitate, nu. 90% copii frustrati si 10% oameni plictisit care chiar nu au ce face cu timpul lor liber, asa ca isi bat joc de altii in joc.
Ca si influenta... nu consider ca are nici o influenta, singurele persoane care pot fi influentate de ceva anume intr-un sens mult prea rau sunt persoanele tampite.
Totul te influenteaza, dar daca ajungi sa fi influentat de un joc si sa te comporti ca acolo, doar pentru ca ti se pare tie ca este o realitate virtuala "misto", inseamna ca ori esti prost ori esti tampit.
Asa ca, pe scurt, jocurile gen IMVU mi se par o pierdere de timp, pentru ca nu poti cunoaste pe cineva cu prea multa minte, iar ca si influenta, asa cum am spus, trebuie sa fi ori tampit ori prost sa ajungi sa fi influentat de un joc precum IMVU, si orice alt joc de acest gen.
Scurta parere despre grafica: "oribil, oripilant, dezgustator, patetic, oribil din nou, si timp pierdut din partea developerilor."

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu ce e imvu, dar e doar un joc, il joci din plăcere în timpul liber nu cred că poate să influiențeze cumva pe cei care il joacă. Tu nu te-ai jucat niciodată?

Întrebări similare