| Leohamaca35 a întrebat:

Salut, am avut un joc pe telefon dar nu mai stiu cum se chema si il caut de mult timp si nu il gasesc, chiar si in magazin play acolo unde iti arata toate aplicatiile pe care le-ai instalat vreodata pe telefon pe toate conturile mele nu il gasesc! Va rog ajutati-ma sa gasesc acest joc, am aflat de el de la un coleg de clasa dar nici el nu mai stie cum se numea. Ce stiu despre joc este ca ai o racheta ca o baza si te duci pe 2 planete sau mai multe, nu stiu sigur, dar racheta era baza ta si la lasarea noptii era un gaz sau ceva care te omora incet ca sa ajungi la baza, in joc trebuia sa explorezi o cladire abandonata tip fabrica dar puteai sa te plimbi pe harta unde vrei, dar mai stiu ca aveai o stamina de energie nu mai stiu multe despre joc ca m-am jucat acum vreo 2 ani. Va rog daca aveti vreo informatie ajutati-ma, cu poze sau cu numele jocului, va rog frumos sa ma ajutati, jocul era de tip horror, dar nu mai tin minte daca in acea cladire erau creaturi care te vanau dar nu cred. Va rog ajutati-ma! Mulțumesc