Asculta-ma ai la setari Vertical Sync, dezactiveazal de tot. si apoi scrii in consola fps_max 0 (zero inseamna ca scoti limita de fps) dar trebuie neaparat sa dezactivezi Vertical Sync.
La fel aveam si eu 60fps pana am dezactivat Vertical Sync-u si i-am dat in consola fps_max 0.
Am dezactivat totul. Totul este pe low si tot asa merge greu. Este posibil sa fie de la windows?
100% piesele tale sunt bune si capabile sa duca un joc. Deci problema este de la Software adica (Windows, Runtime, etc).
Mie mi-a mers cu Vertical Syncu dezactivat si acum am cate 180 fps in joc. Eu sunt de parare ca Windows-u ar trebui schimbat. Conteaza daca ai Pro sau Home sau alta editie. Cauta pe google care ar fi mai bun pentru Gaming. Eu unul recomand Windows 8.1 pentru ca Microsoft incheie suportul pentru Windows 7 in 2020.
-Dacă ai setările pe ultra high e normal
-Când dai un smoke sau faci ceva spray mai scad fps-urile
-Instalează ti un program care sa îți arate ce aplicații iti epuizează procesorul în caz ca mai ți ceva pe fundal
Iar ultima varianta ar fi ca procesorul ala AMD quad core 4 e prea slab
Zi buna!
Toate setările sunt pe low de asta ma mira si nici macar nu joc pe full-hd
Eu cred ca nu e compatibil procesorul cu placa video sincer sa fiu. De la Windows nu are cum sa fie