anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, am si eu o problema cu jocurile San Andreas Multiplayer si Counter Strike Global Offensive.De la un timp imi sacadeaza, adica imi pica FPS-ul, pe global offensive am fps-ul 90 sa zicem si pica deodata la 60, la interval de cateva secunde si e destul de enervant, asa e si cu San Andreas Multiplayer, stiti vreo rezolvare? Am un PC bunicel zic eu, 2gb ram, placa video ati radeon hd 5570, procesor AMD Phenom dual core 3. 0ghz, nu stiu ce poate avea... nu vreau raspunsuri cu resintall windows.

3 răspunsuri:
| WarGaming a răspuns:

Pai o solutie ar fi sa micesti rezolutia la samp sau sa umbli la setari si sa fac din qualiti high mediu si la cs go nu stiu ce sa-ti zic pentru ca nu am mai jucat

| flappy a răspuns (pentru WarGaming):

Asa am si facut, un timp merge destul de bine dupa iar pica.La CS GO joc pe LOW mereu si cateva zeci de minute merge cum trebuie si dupa pica, de la 90 la 50, la SA:MP la fel si am sistemul peste cerintele de la SA:MP, nu stiu ce poate avea.Eu ma joc cu rezolutia 1920, pe 16 biti si se vede un pic mai urat, ca la 32 biti face jocu si mai urat laughing Daca pun rezolutia mai mica se vede naspa tare, cu dungi negre pe stanga si dreapta.

| WarGaming a răspuns (pentru flappy):

Alta problema nu stiu care ar fi pemine m-a ajutat mult la samp sa ma pun pe medium happy