anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am un laptop Lenovo luat zilele astea si nu pot juca cs 1.6 in mai mult de 60fps-rui si nu inteleg de ce... Am windows 10, lol-ul si gta-v imi merg perfect, dar cs 1.6 nu.
Am facut setari joculuo dar degeaba, am downloadat vreo 3 cs-uri dar imi merge la fel... Ce setari as mai putea face la placă? Am placa amd de 2gb si procesorul Intel core i7 cu 2. 40ghz, 4gb ram.
La piesele astea ar trebui sa prind cel putin 500fps-uri, dar din cate vad nu prind nici macar un sfert

4 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Cu ce te ajută dacă ai mai mult de 60 cadre pe secudă dacă ecranul laptop-ului nu poate reda mai mult de 60 cadre pe secundă (deoarece are rata de refresh 60Hz)?

Nu ai nevoie de mai mult.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru SilviaDulcik):

Esti pe lângă laughing) pe cs 1.6, ca sa iti mearga perfect iti tb 100 fps-uri, dar pe anumite servere, gen hns, sau dr, ai nevoie de vreo 250fps ca sa faci sarituri mai mari.
Ce legatura are hz cu fps-urile? Ce legatura are monitorul cu fps-urile? Alea sunt datorita placii, procesorului, nu ecranului.
Pe lol cum prind 100?

| SilviaDulcik a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Dacă știi engleză, poate vei înțelege de aici: https://www.reddit.com/......econd_fps/

Este posibil ca atunci când s-a făcut jocul, cei care au lucrat la el nu au luat în considerare aceste mici imperfecțiuni în codarea jocului. Dacă ai mai multe cadre pe secundă - poți să sari mai mult și altele de genul. Anomalii apar și în GTA San Andreas dacă scoți limita de cadre pe secundă. Și aici exemplele sunt multe.

Din ce spui tu, pare ca și cum ai activat V-sync. Ori este din joc, ori este din AMD Radeon Settings. Trage un ochi prin setări și poate îl ai activat. Alt motiv pentru a sta cadrele la 60 pe secundă nu este.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru SilviaDulcik):

Prin "a sarii mult" ma refer la faptul ca te misti mult mai fluent si ai un fel de slow motion (pe cs) si poti face mai multe mişcări, e perfect normal, dar eu nu am acel fps.
Nu imi apare v sync, doar vertical refresh, si e oprit.
Deci dau click dreapta, dau amd radeon setting apoi am doua optiuni sa zic asa: la prima scrie gaming, la a doua system.
La system am detalii despre versiunea software-ului, versiunea windowsului, memoria ram, tipul de procesor, versiunea driverelor, etc... Aici nu pot modifica nimic.
La "Gaming" am o optiune si se numeste "globall settings", apas pe ea si imi apar doua optiuni:
Global Graphics si Global OverDrive.
La Global overdrive imi apar detalii despre memorie, temperatura, etc...
La global graphics imi apar mai multe optiuni.
Am sa le scriu aici, deci:
Anti-alias mode [use applocatipn settings] (asa e setat).
Anti-Alliasing Method [multisampling)]
Morphologocal filtering [Off]
Anistropic Filtering Mode [use application settimgs]
Texture Fitering Quality [standard]
Surface Format Optimization [on]
Wait for vertical refresh [Off, unless application specifies]
Open GL triple buffering [of]
Shader Cache [amd optimized]
Tessellation Mode [Amd optimized]
Chill [off].
Atat la Amd.
La proprietăţile sistemului grafic imi apare "Panou de control pentru grafica hd Intel"
Si am urmatoarele optiuni :
Ecran, 3D, Profiluri, Video, Alimentare, Optiuni si asistenţă.
La "Ecran" imi apare rezolutia (1366-768), rata de improspatare care e 60HZ, setari audio, etc... Chestii care n-au legatura cu fps-ul.
La 3D imi apare asa:
Mod optim pentru aplicatie [ activat],
Antialias multiesantionare [folosire setari ale aplicatiei]asa e selectat.
Antialiasing morfologic conservativ [oprire]
Setari generale 1. Performanţă, 2. Mod echilibrat, 3.Calitate, 4.Setări particularizate.
E activat "Mod echilibrat"
La "Profiluri"imi apare ceva ce iarasi nu are legatura cu fps.
La Video imi apar detalii despre luminozitate, contrast, nuanta, etc...
Si la "Alimentare" imi apare asa :
Planuricde alimentare sistem grafic.
Am 3 variante : 1. Durata maxima acumulator, 2. Mod echilibrat, 3.Performanţă maximă.
E selectat "mod echilibrat"
Apoi imi apare "Durată de viaţă extinsă a acumulatorului", e activat.
Tehnologie de economisire a energiei pentru ecran ( activat)
Si acum am un fel de linie albastră care arată gen ca si cand se încarcă (daca-i pot spune asa) si are 6 picioruse.
Calitate maximă |---|---|--->|---|---| Acumulator la nivel maxim.

Pana >| e linia.
Aici nu stiu daca sa o dau spre calitate maxima sau acumulator, sau sa o las asa.
Apoi la optiuni si asistenţă, sunt chestii care n-au legatura cu fps... Deci ce as mai putea face? laughing
Scuze daca te-am retinut prea mult.