|

Salut, astazi mi-am achiziționat 8gb ram ddr4 2133 mhz soddim.Laptopul meu are 4 gb ram ddr4 2400 mhz soddim.Suporta maxim 12 asa de aia am cumparat inca 8 ram sa joc jocurile noi.Problema e ca laptopul meu are memoria lui de 4gb ram dd4 la 2400 mhz si eu am cumpărat inca 8 gb ram la 2133 ca na trebuia sa dau eu cu batu in balta.O sa mearga si asa? Sau macar sa pot seta sa foloseasca pe cei 8 gb. Sau sa le egalez frecventele. Ajutor va rog!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, pentru inceput ai putea sa te uiti la placa de baza al laptopului cu: https://www.ccleaner.com/speccy/download/standard
Si apoi sa o cauti pe google sa vezi daca suporta acea frecventa sau mai usor direct pune-i, daca o sa auzi un bip bip bip / sa nu porneasca inseamna ca nu suporta acea frecventa si ii pui returna. Cel putin la placile de baza al calculatoarelor suporta mai multe frecvente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Efex):

Am refuzat curierul si am comandat de pe pc garage la 2400 mhz si am iesit si mai ieftin cu 70 de lei.Astept sa-mi livreze comanda cei de la pc garage.Ms oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează