|

Salut, azi când am deschis PC-ul avea un suneţel puţin ciudat şi după ce mi-o dat welcome zice aşa:Windows XP End of support is on April 8th, 2014. Asta înseamnă că îmi va trebui un nou windows? Vă rog să mă ajutaţi sad

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna. Windows xp este un proiect care Microsoft o sa il incheie de astazi. Este ultima zii de suport pentru Windows xp. Asta inseamna ca:
-nu o s amai primesti update
-programele nu v-or mai fii configurate pentru xp (gen jocuri, drivere, Browsere(opera, mozilla etc), antivirusi.). Sfatul meu este sa te desparti de acest windows pana la sfarsitul anului o sa defina un proiect gen windows 98 adica inexistent. Ar trebui sa faci un upgrade la windows. Daca imi spui ce pc ai te pot ajuta cun un sfat de windows compatibil. Desi win. 7 ar fi optiunea perfecta. Dar probabil ai un pc foarte vechi care nu iti pemite. Te pot ajuta sa iti facu un nou sistem LOW COST undeva la 14 14 milioane. big grin

| explică (pentru Sharky_Fistis_1993):

Nu mă pricep prea bine la PC dar Horizon am thinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Imi pare rau am nevoie de informati cum ar fi:

-Rami
-Procesor
-Placa video

Dar presupun ca este un sistem vechi. Daca ai vreun prieten care se pricepe la PC-uri poti sa il rogi sa te ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sharky_Fistis_1993):

Totuşi dacă nu aş face nimic în privire cu acest advertisment o să-mi meargă internetul? Sau o să pot să încarc poze pe facebook, twitter sau să descarc poze? Sau o să-mi meargă programele normal sau greu[lent]?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Din pacate nu stiu urmarile acestei inchideri de proiect. Dar daca o luam logic stam cam asa.

Sa zicem ca folosesti Mozilla firefox 10.0 si timp de un an tot apar update adica 10.1, 10.2... si tot asa. Sa zicem aca ajunge la 11.0 versiune. tu nu o sa poti sa o ai pentru ca nu mai este configurata pentru XP si atunci intervin si probleme la intrebarile care mi le-ai pus (Facebook twiter etc.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Se refera la altceva. Microsoft nu mai ofera suport pe internet pentru diferite probleme dupa data de 8 aprilie 2014 pentru Windows xp. Stai linistit, oricum nu cred ca ai nevoie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează