| Skillow a întrebat:

Salut, bine v-am gasit pe TPU! Ei bine, am o problema la un laptop Asus VivoBook legat de perfomanta la un joc Fifa18.
Componentele laptopului meu sunt:
Procesor: Intel(R) Core(TM) i7-8660U CPU @ 1. 80GHz (8 CPUs), 2. 0GHz
Placa video: Nvidia GeForce MX150
Memorie RAM: 8GB
Cu toate acestea, jocul ar trebui sa functioneze bine. Problema este ca daca joc un meci de fotbal, jucatorii se misca ca si cum timpul s-ar fi dat mai incet sau timpul e inghetat (nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti). League of Legends si ETS2 functioneaza fara probleme.
Am avut ceva probleme cu laptopul recent, butonul de pornire nu mai imi raspundea la comanda, l-am dus la un prieten care stie sa repare cat de cat calculatoare, ca am crezut ca bateria era defecta, am cumparat si i-am dat bateria noua ca sa-l inlocuiasca cu cel vechi. Am inlocuit bateria si n-a functionat. Dupa o perioada de verificare mai atenta, prietenul mi-a zis ca e posibil sa fi dus un cip de alimentare de pe placa de baza care face contact cu bateria si butonul de alimentare. Acum laptopul functioneaza fara baterie, bag in priza si se aprinde laptopul. Cand foloseam laptopul pe baterie si cu incarcatorul bagat in priza, Fifa18 mergea fara probleme. Mai pot sa fac ceva prin programe sau in bios sau laptopul e bye-bye? Ma gandesc ca nici Destiny2 nu mai duce la cum este laptopul acum.

Răspuns Câştigător
| vatadezahar24 a răspuns:

Buna! Daca jocul este cracked incearca sa-l descarci din alta parte, s-ar putea sa fie o problema de la joc si nu de la tine, daca-ti functioneaza alte jocuri precum LOL si ETS2, inseamna ca laptop-ul tau nu are probleme.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai cumva, instalat totul, pe ssd?

| Skillow explică (pentru sierra1):

A, am uitat sa zic si asta, am un HDD 1TB si sunt impartite in 2 partitii. Partitia C. 500GB pentru windows, nu am bagat acolo nimic decat tot ce tine de windows, si partitia D. 500GB, acolo sunt jocuri si programe de productie.

| sierra1 a răspuns (pentru Skillow):

Cred că te-ai prins ce ar fi util să faci...

| Skillow explică (pentru sierra1):

Sa-l schimb, este?

| sierra1 a răspuns (pentru Skillow):

Ia un SSD in primă fază