Am un procesor AMD dual core de 2. 6Ghz.Ce, nu-i suficient de puternic?
Bv,dar ce procesor si eu am amd octa core dar de care este?
Fi mai exact.Nu stiu la ce te-ai referit.
Uite eu am ryzen 7 1700, zi tot numele la procesor
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, CPU Speed 2608.8 Mhz.
Asa ma, mersi
Procesorul e slab ca sa treci la ddr3 trebuie sa schimbi si placa de baza si procesorul.Ce buget ai pentru amandoua?
M-am gandit la altceva.Am 4 sloturi din care doua ocupate cu cate o placuta de 1Gb.Din care una tocmai m-i s-a ars sau habar n-am ce are ca nu mai merge.Nu mai bine iau eu patru placute de cate 1Gb si am 4 Gb de RAM in loc de doi? DDR 2, evident si nu mai trec la DDR 3.Ies mai ieftin, ce zici?
Da! Dar ce jocuri te joci pe PC? Asta conteaza
Nu joc jocuri ca nu-mi plac.Il folosesc doar pentru navigare si din cand in cand download la cate vreun film sau muzica format MP3.Am sesizat ca e ceva in neregula in momentul cand statea minute in sir sa-mi deschida o pagina de internet sau sa o inchida.Foarte greu merge.Si la butare da rateuri.Iar la My Computer-Properties imi arata ca din 2Gb de RAM mai are unul singur.Intamplator am vazut.Eram sigur ca am un virus pe care nu mi-l vede antivirusul.Nici nu ma gandeam eu ca m-i s-a dus o placuta RAM
Eu ma gandeam ca esti un gamer dala care vrea ryzen 5, 16gb ram si sa duci orice joc 4k.
Memoriile se desfac usor? Ma gandesc ca are ceva praf prin interior desi mai mult ca sigur e stricata una din placute.Incerc sa fac pe eroul si sa le schimb singur desi n-am mai facut asta niciodata
E usor sa desfaci memoriile, ai 2 clape in capatul lor, apesi pe ele si au iesit.Este foarte usor sa faci si PC cu tot cu wire managemen
Si dupa ce le montez nu mai trebuie facuta vreo setare ceva pe undeva? pur si simplu va merge mai repede? Atat de simplu sa fie?
Da! Asa e si cu asamblarea pc-ului, este asa de simplu.Nu mai suntem in 1990 cand trebuia sa stai 1 ora sa faci un pc.
Da.Cred ca asa fac...incerc sa cumpar 4 memorii de cate 1Gb de RAM DDR2 si le montez eu, fara batai de cap cu o noua placa de baza sau procesor. Oricum unitatea e destul de veche(2008)si am primit-o cu 2Gb de RAM dar avand 4 sloturi m-am gandit sa-i bag in fiecare slot cate 1Gb si sa-mi fac 4Gb de RAM.Tu ce zici?
Dar de ce nu bagi 8gb ram, atunci pc-ul o sa iti mearga rapid
Pentru ca tocmai am aflat(chiar ieri) ca Windows 7(cazul meu) nu vede mai mult de 4Gb de RAM oricat i-ai pune tu.Deci daca-i pui 8 el vede doar 4.Deci 4 sunt inutilizabili chiar daca tu ai memorie pana la 8 in calculator. Windows 7, deci, nu vede si nu poate utiliza mai mult de 4 Gb de RAM.Bineanteles era ideal sa pun 8.
Pai pune-l pe 64 bit.Inseamna ca tu ai windows-ul pe 32 bit ceea ce nu e tocmai ok
Da,am pe 32 bit.Mi la pus cineva acum cativa ani.Eu nu am un CD cu Windows in casa.Am apelat la cineva care se pricepe mai bine ca mine la IT.Omu cu asta se ocupa.Dar daca rezolv problema cum am zis nu mai conteaza restul. Vreau doar ca paginile de internet sa mi se deschida aproape instant nu ca pana acum, cand daca deschid mai multe taburi sa fie aproape inutilizabil.
O sa se deschida instant daca ai 8gb ram si win pe 64 bit
Ok.Nu stiu cum te numesti, de unde esti, dar multumesc mult pentru raspunsuri si pentru sfaturi.O sa declar raspunsul tau castigator, sa stii.
Ma numesc Alexandru sunt din Calarasi.Imi place mult pizza si jocurile si am 22 ani
))))
Ok,Alex.Daca tot te-ai prezentat sa o fac si eu:Marius din Bucuresti, 41 de ani, nu-mi plac jocurile pe calculator(niciodata de fapt nu mi-au placut)imi place si pizza dar ador un hot dog bine facut alaturi de o cutie de Pepsi
))
Bn! Esti 90% identic ca mine
Ok.Mersi inca o data.
Da,dar vezi ca daca schimbi placa de baza trebuie sa schimbi si procesorul(exceptie fac cateva modele AMD care sunt pe socket AM2+ si AM3)
Da, si cumpara ceva mai bun sa fie pentru gaming si ai vreo 4 sloturi si iti cumperi ram special intrebi ce placii de ram sa ei, placa de baza e in jur de 250 de lei
SyLvYuTzU întreabă:
Apocalipsa22 întreabă: