| Muraaa a întrebat:

Salut. Caut niste jocuri de ceva vreme dar nu le gasesc. Unul din ele era cu masini. Faceai curse. Masinutele erau mici. Printre ele era un autobuz galben, o masina de politie si pe celelalte nu mi le mai amintesc exact. Nivelele..imi amintesc ca era unul iarna, si unul undeva intr-un canion..ca trebuia sa imi iau viteza si sa sar peste o prapastie. Jocul era fain... Al doilea joc, este unul cu impuscaturi. Cu politisti. Ala nu m-il mai amitesc foarte foarte bine. Stiu ca la inceput te da undeva la un magazin de bijuterii si trebuie sa impusti niste hoti, dupa te sui in masina de politie, si mergi nu stiu unde impusti si acolo si la un moment dat ai unu boss de asta mare, care sta pe o cladire si arunca in tine cu niste butoaie...pe la jumatatea jocului imi amintesc ca impusti printr-un metrou, parca. Astea sunt jocurile care nu mi le mai amintesc. Va rog, daca stie cineva, sa imi spuna. Multumesc!

2 răspunsuri:
| XPrototypeX a răspuns:

Salut! Primul joc cred ca este Revolt insa al doilea...Incearca sa dai un search pe Google cu textul police games sau...Jocurile variaza oricum de la gen la gen, existand multe posibilitati de jocuri cu politisti de exemplu. Sper ca te-am ajutat.Bafta!

| Muraaa explică:

Salut happy..nu era revolt. Stiu de revolt. Era alt joc. Ceva asemanator cu revoltul. Doar ca erau altfel de masini. Si printre ele era un autobuz galben. Si cand apasam pe nu stiu ce buton imi dadea turbo parca happy. Orcum, fain jocu. Iti multumesc ca ai raspuns happy