| AnonimRămân a întrebat:

Ce fel de PC ţi-ar trebui,să poţi juca Minecraft,FIFA 2010, un Far Cry, Call of Duty ceva mai bun?
Mă refer la cerinţe şi componente? Şi cam cât ar costa componentele?
FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| Nero a răspuns:

Daca il iei nou, va fi ceva mai scump.Iti recomand sa ti-l faci pe piese.Cauta si tu componentele de mai sus pe internet si fa un total.Eu estimex cam la 6 pana la 8 milioane

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

An0nimus314 e idiot cu diploma. Cel mai bine ar fi sa ne zici noua un buget orientativ si ce componente din calculatorul actual vrei sa pastrezi ca sa iti putem da un sfat pertinent, ca altfel pot sa iti zic si sistem de ~1500 RON fara monitor, si de 7-8000.

| Nero a răspuns:

Un procesor Intel ceva sa fie dual core de 2, 3 ghz, 4 gb de ram ddr2-3,o placa video nVIDIA GeForce Gt 720 vezi tu.Da si un hard de vreo 150-300 gb

| AnonimRămân explică (pentru Nero):

Şi cam cât ar costa?

| Nero a răspuns (pentru AnonimRămân):

Daca il iei nou, va fi ceva mai scump.Iti recomand sa ti-l faci pe piese.Cauta si tu componentele de mai sus pe internet si fa un total.Eu estimex cam la 6 pana la 8 milioane

| UberMegustador a răspuns:

Sall ti-ar trebui un Philips cu un procesor de 4 nuclee si o placa video nVIDIA (sa aiba culare mai mari ca sa nu faca zgomot persistent)1. 099lei pe koios
bafta!