| ciprian449 a întrebat:

ce mi-ar trebui sa am la pc ca sa mi se miste mai bn...sa mearga jocurile mai bine... placa video? si mai ce? ca as vrea sa-mi fac pc dar nushu ce trebuie sa cumpar! DAU FUNDA!

4 răspunsuri:
| SQueeZer a răspuns:

Scurt si la Obiect: Iti trebuie un Procesor Calumea pentru ca el face toata treaba iar apoi pe langa el iti trebuie desigur si o Placa Video pentru Grafica mai buna.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Să îți mai faci curățenie în calculator să scapi de regiștri și datele păstrate care nu îți trebuie folosește programele CClener și Glary Utilities 3, ar fi bine să vezi niște tutoriale înainte să le folosești să nu faci vreo prostie.

Pentru un gameplay bun tu să îți iei un Pc cu 4 ram.

| Gamer2000 a răspuns:

Un procesor de Minim 2.4 GHz si desigur o placa video de minim 1 gb nVIDIA sau ati Funda?

| asasinkreedz a răspuns:

Pai in primul rand cand auzim de jocuri ne gandim la placa video! Da la placa video.Iti trebuie una puternica, de preferabil de 1 GB sau mai mult! Poti alege intre ATI HD si nVidia GeForce GT, fiind cele mai bune pentru jocuri! Pe urma vine RAM-ul.Peste 2 Gb daca ti-ai lua ar fi perfect.De preferabil de la 4 in sus! Urmeaza procesorul.Sursa noastra care ne tine in viata jocurile si sistemul. Cele mai bune sunt Intel-urile cum ar fi Intel i3, i5, i7 fiind a trei-a generatie! Daca vrei ceva mai usor poti lua dual-core-uri sau quad-core-uri ca sunt mai ieftine..Cam atat. Daca vrei sa vezi sisteme pentru jocuri intra pe eMAG, amazon si asa mai departe, astea fiind site-uri care vand sisteme din astea!