| AdyKJL a întrebat:

Salut, ce trebuie sa fac sa obtin primul rank in CS GO, sunt incepator, nu stiu care-i primul rank, dar dau un exemplu gen silver 1, nu am nici un grad acum, si nu stiu unde trebuie sa joc ca sa obtin primul grad, ma ajuta cineva?

7 răspunsuri:
| vidiinho a răspuns:

Pai pentru inceput trebuie sa faci experiență si minim level 3, cum faci asta? Pe serverele oficiale valve, death match, casual, arms race, demolition. dai pe Play> find a game si alegi una din cele mentionate mai sus doar sa nu alegi competitive, (pentru a putea juca acolo vei avea nevoie de minim rank 3) pentru inceput iti recomand casual sa te acomodezi cu hartile, primesti mai mult xp per kill decat pe deathmatch (unde ai nevoie de foarte multe kills)
Sa joci zilnic, caci o zi pe saptamana primesti XP boost, sa zicem ca faci 20 killuri pe casual, primesti 200 xp si iti mai dau ei un bonus de vreo 200-300-400, depinzand de cate kills ai, joci zilnic pana vei face rank 3, iti arata la finalul fiecarei partide cat xp si ce level ai, dar si pe pagina principala din joc sub numele tau

Sa spunem ca ai facut levelul (level 3 sau rank 3...cum ii spui) minim necesar pentru a juca "competitive"
Dai pe Play> find games si de data asta chiar ultimul din lista ai "Competitive", dai acolo, selectezi o harta, sau mai multe...si dai "Go", iti va cauta un meci care se va termina cand una din echipe ajunge la 16 runde (sau egal de 15), daca acest meci il vei castiga, dupa meci inapoi pe pagina principala vei vedea o cupa, si langa ea un 1, fiind primul meci castigat (daca l-ai castigat), la 3 meciuri jucate vei primi un cooldown de 24H in care nu vei mai putea juca, in acele 24H, timp in care esti clasat intr-o anumita clasa a rank-urilor, cand cele 24H trec, vei avea dreptul la inca 2 meciuri, si iar vei primi 24H cooldown, in care iar esti clasat intr-o anumita categorie...si tot asa pana la 10 meciuri castigate, la al10-lea meci castigat, la finalul partidei vei primi primul tau rank, care va fi afisat si pe pagina principala a jocului, alaturi de levelul tau

Succes

| AdyKJL explică (pentru vidiinho):

Da, am rank 3, dar problema este ca atunci cand dau sa-mi caute un meci, nu imi gaseste nici unul.

| nda a răspuns (pentru AdyKJL):

Asteapta putin mai mult ca o sa-ti gaseasca.

| vidiinho a răspuns (pentru AdyKJL):

Daca nu iti gaseste s-ar putea ca ping-ul maxim propus de setarile jocului sa fie prea mic pentru un server aflat la departare

scrie in consola
mm_dedicated_search_maxping 150
Atat este default, probabil l-ai schimbat din greseala, daca e asa, lasa-l, poti doar sa astepti

| eroG a răspuns:

Joci mai intai 10 competitive apoi te va clasa mai intai prin silver pe urma poti sa cresti sau sa mai scazi.

| BloWup a răspuns:

Joci meciuri in competitive sa nu te sperii ca nu trebuie sa le castigi. Dupa ce ai jucat te va baga intr-o clasa in care daca castigi ( de multe ori ) competitive-uri urci intr-o alta clasa, iar daca pierzi scazi in aceeasi clasa care ai fost acum mult timp
Sper ca te-am ajutat big grin

| AdyKJL explică (pentru BloWup):

Problema este ca nu pot juca la competitiv, se creaza loby si ma tot pune in asteptare, si nu intra nimeni sa joace...