| lucianul123 a întrebat:

Salut cine are sa imi dea si mie un cont goliath pe eg5 la dark orbit va rog joc din 2010 cu intreruperi si am reusit sa fac rost doar de un vengage am invatat jocul pot zice ca sunt bun dar in lipsa unui cont. cu care ma pot descurca degeaba va rog daca aveti, id meu este lucian_florin2009

Răspuns Câştigător
| T7uk a răspuns:

Eu nu mi-as lua Goliath frate. Io sunt pe Vengeace fiindca este acelasi lucru aproape. Iti dau niste sfaturi daca vrei.
Fa-ti Laboratorul sau Sky lab la nivel 5 sau mai mult si apoi trimiteti Promerium la nava si vindel si strangi incontinuu bani si te apuci sa licitezi. DAR SA NU INCERCI SA LICITEZI LA DRONE CA ITI PIERZI BANII. Mai apoi dupa ce tiai luat ceva lasere scuturi si gen de viteza cauti un clan cu bugetul mare si incepi sa le ceri de lasere, lansator de rachete, designuri, si dupa aia te apuci de drone. SUCCES!

| lucianul123 explică (pentru T7uk):

Sall am un leonov cu 6 flaxuri si 2 irisuri bo2 si bo1 fac flaxuri lv 6 si le vand cu 2kk credite...

| T7uk a răspuns (pentru lucianul123):

Tu ai Leonov si vrei Goliath? Bai fratilor eu nu va inteleg... Un Leonov poate invinge fara probleme un Goliath sau Vengeance.

| lucianul123 explică (pentru T7uk):

Cat de praf cine are un goliath care nu i mai trebuie pls dau fundita

| T7uk a răspuns (pentru lucianul123):

Pacat ca nu se pot da la schimb navele... Dar mai bine strange bani de Veng.

4 răspunsuri: