Nu inteleg cum poti sa folosesti "genul de persoana care sa munceasca pentru un lucru" si ""de unde as putea obtine aceste lucruri gratuit" in aceeasi fraza.
Ti-ai dat singur raspuns: Mergi la munca si plateste-ti jocurile.
Nu cred că ai citit suficient de bine ce am scris și nici nu ești prea informat în acest domeniu.
Sunt grupuri pe Steam care oferă obiecte și jocuri gratis, numai dacă completezi o serie de ''taskuri'' (care nu necesită utilizarea portofelului, ci doar sarcini simple precum ''da like'' sau ''intra în grupul nostru pe Steam'' etc.). Unul din aceste grupuri este "JOCURI MOCA''. Ce am întrebat eu este dacă mai sunt și alte grupuri precum acesta. În caz de nu cunoști, îți spun eu pentru a clarifica situația ce este acela un ''Giveaway'': ''Acțiunea de a oferi unei persoane sau mai multora lucruri gratuite''. Cum nu am permisiunea de a folosi banii virtual (nici eu nu vreau fiindcă nu merită), am nevoie să ''muncesc'' pentru jocurile pe care intenționez să le obțin prin completarea acestor ''sarcini''. Înțelegi acum de ce spun că ''sunt genul de persoană care preferă să muncească decât să plăteasca''? Deci, cunoști vreun grup sau site... Sau doar vrei să răspunzi ca să spui că ai răspuns? (Calitatea>Cantitatea)
Calitate > cantitate, zise el dupa 14 randuri.
Anoonymuss întreabă: