| codelino a întrebat:

Salut,fratilor! Am si eu o nelamurire...am cutreierat tot internetul in ultimele 3 saptamani in cautarea unui tutorial sau, macar, a unor informatii privind crearea unui bot sau a unui cheat pentru un joc.Nu vreau sa ajung sa comercializez produsul sau ceva de genul ci doar sa invat din aceasta experienta.Mi-ar placea sa joace singur si sa stiu ca e ceva facut de mine. Daca aveti un background legat de informatica aveti idee despre ce vorbesc.Va rog sa nu ma luati ca vai ca nu stiu cu ce se mananca asa ceva,ba stiu foarte bine cam ce presupune crearea unui bot si munca depusa in reverse engineering pentru a colecta adresele la care se stocheaza informatia de care botul ar avea nevoie sa stie ce se intampla in joc, am incercat si visual based bot dar a inceput sa dea click ca nebunul pe ecran pentru ca gasea nu stiu ce pixel asemanator cu ce ii dadusem sa caute..Nu stiu daca m-am abatut prea tare dar eu zic ca cine are habar ar putea sa imi dea un raspuns fie el simplu.Multumesc anticipat celor care au citit tot romanul acesta rolling on the floor

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Inceaca sa-ti pui intrebarea pe un site profesiona, unde vei putea gasi profesionisti, care te pot ajuta in rezolvarea problemei pe care o intampini.
Site-urile sunt:
www.upwork.com si
www.freelancer.com