|

Salut! Imi poate spune cineva care e treaba cu World of Warcraft? Trebuie sa cumpar jocul sau este gratuit?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Poti sa-ti faci un cont gratis, jocul insa este limitat, in sensul ca poti juca pana la nivel 20, punct din care nu vei mai primi xp, dar nu ti se va sterge caracterul, poti sa intri si sa joci cu el cat vrei, sa faci dungeons si battlegrounds cu alti jucatori de nivel cu tine.

Daca iti place si vrei sa joci in continuare, pretul in magazine la un gametime este undeva la 110 lei / 2 luni. Cumparat cu card bancar de la Blizzard este 12.99€/luna, dar poate sa scada pana la 10.99€/luna daca cumperi 6 luni deodata. Iti faci calculele si vezi cum te avantajeaza, evident.

Pe langa asta, ai optiunea de a-ti cumpara token de gametime pe gold (banii din joc) pe care il aduni din cam tot ce faci in joc: quests, dungeons, battlegrounds, raids, adunat de minereuri, plante, vanzari de iteme catre alti jucatori, etc. Pretul in momentul acesta la un token care ofera o luna de joc este de 170.000 gold, pe care ii poti strange intr-o luna, dar dupa ce vei acumula ceva cunostinte despre economia jocului.

World of Warcraft este gratuit pana la penultimul expansion pack, adica pana la Legion. Ultimul expansion pack este intotdeauna pe bani, dar ca incepator nu-ti face inca probleme de el, intai sa vezi daca iti place jocul pana acolo.

1 răspuns: