| Reddfox a întrebat:

Imi poate spune cineva cum sta treaba cu microfoanele? Adica cu cat e frecventa mai mare (Hz) cu atat se aude mai bine sau mai distorsionat? Nu stiu acum ce pereche de casti sa aleg. As vrea niste sfaturi si de la voi:
1.http://altex.ro/casti-gaming-hyperx-cloud-core
2. http://altex.ro/casti-gaming-hyperx-cloud-stinger-pc-ps4 -xbox-one
Amandoua par super bune! Eu caut o pereche de casti cu un microfon bun... (Deci care are microfonul cu mult mai bun decat cealalt clar pe aia o iau :D ) Dar m-ar interesa sa aiba si un bass decent. Stiu ca ele sunt facute pentru gaming dar as vrea sa stiu si care dintre ele e mai buna atat cat si pentru gaming dar si pentru muzica!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gamerulvvv123 a răspuns:

Fi atentnt boss, primul link nu merge.
Iti recomand sa iei linkul cu numarul doi, microfonul pe care il are perechea de casti are 50Hz - 18, 000Hz ceea ce este mai mult ca perfect! tine cont ca urechea umana aude de la 20Hz-20, 000Hz
ceea ce inseamna ca microfonul tau aproape atinge maximul. Acum ca ti-am zis ca e bine, hai sa iti zic si ce inseamna Hz, Hz inseamna frecventa microfonului tau.
"Adica?"
Adica capacitatea de sunet pe care o poate inregistra. Pe scurt, recomand sa iti iei al doilea set de casti cu draga inima.

1 răspuns: