| gmxromania78 a întrebat:

Salut, imi recomandati niste componente sistem ca sa imi mearga Wheelman sau GTA IV? Dau funda+vot!

Răspuns Câştigător
| tteo92 a răspuns:

Nu iti trebuie cine stie ce pentru jocu ala, dar trebuie sa spui ce placa de baza si procesor ai acum. ca poate iti zic un procesor si nu o sa fie compatibil cu placa ta de baza.

| gmxromania78 explică (pentru tteo92):

Putem vorbi pe yahoo messenger? ca aici e mai dificil. Iti dau ID-ul meu?

| tteo92 a răspuns (pentru gmxromania78):

Da,zi

Cryz_kontakt22

Cu "c" mic : adica cryz_kontakt22

15 răspunsuri:
| RichardCezar a răspuns:

Intel Core 2 Duo, 3GB RAM DDR2, ATI Radeon HD 6570 (cel putin).

| tteo92 a răspuns (pentru RichardCezar):

Tu esti un mare nebun!
nu ii trebuie 3gb ram, e mai mult decat suficient 2 si nu necesita neaparat ddr2, unde ai citit asta? dincontra ddr3 e cu mult peste ddr2 si in afara de asta, ddr3 sunt si mai ieftini decat ddr2 si mai buni.

Ok. Dar da-mi add cryz_kontakt22 te rog!

| VanHelsinG007 a răspuns (pentru tteo92):

Nu intelegi? el are componentele astea deja pe pc! si a intrebat daca trebuie sa cumpere alte piese!

| RichardCezar a răspuns (pentru tteo92):

Eu am zis pentru ca jocul sa mearga pe Medium spre High, zic din proprie experienta. Ia spune-mi tu cum sa pui memorii DDR3 pe o placa de baza cu un procesor Intel Core 2 Duo? Iese mai ieftin cu o configuratie pe o placa de baza cu socket 775, dar daca el vrea ceva mai nou poate sa treaca la un Core i3/i5 si poate pune DDR3. Nu ma fa nebun ca nici eu nu te-am facut si nici nu ma cunosti.

| tteo92 a răspuns (pentru VanHelsinG007):

Care are componentele deja pe pc, despre cine vorbesti

| VanHelsinG007 a răspuns (pentru tteo92):

Cryzx,nu el a pus intrebarea? el am spus ca are 3 gb ram .....si a intrebat daca ii mai trebuie ceva ca sa ii meara jocurile alea? do youuu understand?

Dar placa de baza unde ai mentionato? poate ca are o placa pentru amd, il puni sa ia procesor Intel, plus ddr2, fara placa de baza?

Cam tarziu ai modificat, stai jos., ai 4!

| RichardCezar a răspuns (pentru tteo92):

Ce sa modific? Copile eu nu inteleg ce vrei. Eu doar i-am scris componentele alea pentru ale mi se pareau cele mai ieftine. Nu stiu ce placa de baza are pentru ca nu a mentionato si m-am gandit sa scriu componente pentru o placa de baza cu socket 775. I-am scris doar procesorul, placa video si memoria.

Bine pa