Nu iti trebuie cine stie ce pentru jocu ala, dar trebuie sa spui ce placa de baza si procesor ai acum. ca poate iti zic un procesor si nu o sa fie compatibil cu placa ta de baza.
Putem vorbi pe yahoo messenger? ca aici e mai dificil. Iti dau ID-ul meu?
Da,zi
Cryz_kontakt22
Cu "c" mic : adica cryz_kontakt22
Tu esti un mare nebun!
nu ii trebuie 3gb ram, e mai mult decat suficient 2 si nu necesita neaparat ddr2, unde ai citit asta? dincontra ddr3 e cu mult peste ddr2 si in afara de asta, ddr3 sunt si mai ieftini decat ddr2 si mai buni.
Ok. Dar da-mi add cryz_kontakt22 te rog!
Nu intelegi? el are componentele astea deja pe pc! si a intrebat daca trebuie sa cumpere alte piese!
Eu am zis pentru ca jocul sa mearga pe Medium spre High, zic din proprie experienta. Ia spune-mi tu cum sa pui memorii DDR3 pe o placa de baza cu un procesor Intel Core 2 Duo? Iese mai ieftin cu o configuratie pe o placa de baza cu socket 775, dar daca el vrea ceva mai nou poate sa treaca la un Core i3/i5 si poate pune DDR3. Nu ma fa nebun ca nici eu nu te-am facut si nici nu ma cunosti.
Care are componentele deja pe pc, despre cine vorbesti
Cryzx,nu el a pus intrebarea? el am spus ca are 3 gb ram .....si a intrebat daca ii mai trebuie ceva ca sa ii meara jocurile alea? do youuu understand?
Dar placa de baza unde ai mentionato? poate ca are o placa pentru amd, il puni sa ia procesor Intel, plus ddr2, fara placa de baza?
Cam tarziu ai modificat, stai jos., ai 4!
Ce sa modific? Copile eu nu inteleg ce vrei. Eu doar i-am scris componentele alea pentru ale mi se pareau cele mai ieftine. Nu stiu ce placa de baza are pentru ca nu a mentionato si m-am gandit sa scriu componente pentru o placa de baza cu socket 775. I-am scris doar procesorul, placa video si memoria.
Bine pa
anonim_4396 întreabă: