|

Salut! Joc PUBG mobile și sunt logat cu Facebook-ul și vreau să-mi șterg Facebook-ul să-mi fac altul, dar, dacă îl șterg pierd contul de pubg?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca esti conectat cu Google play, nu, nu ai cum sa iti pierzi salvarile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, daca jocul are metoda de salvare DOAR pe Facebook da, daca mai are si pe google play nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează