| AnonimRD a întrebat:

Salut,mi-am instalat programul putty si am o problema, cand dau pe open nu pot sa scriu nimic.Intrebarea este,ce fac ca sa pot scrie in putty ca sa spun asa, dau funda HELP!

Răspuns Câştigător
| Ax3LdeV a răspuns:

Bagi ip si selectezi pe ssh, ai grija ce faci ca eu am primit reclamatie de la provider ca le-am cazut reteaua cu floodul. Flodul este ilegal deci ai grija ce faci.

3 răspunsuri:
| Ax3LdeV a răspuns:

Daca ai zice si ce vrei sa faci poate te-am putea ajuta. Nu putem visa ce vrei tu sa faci.

| AnonimRD explică (pentru Ax3LdeV):

Deci vreau sa dau flood, un prieten mi-a aratat cum dar cand ma conectez si zice sa scriu parola pe care o am nu merge sa scriu, intelegi? Si daca nu scriu peste cateva secunde zice ca putty este inactiv.Deci,cum fac ca sa pot scrie? Dau funda daca stii!

| AnonimRD explică (pentru Ax3LdeV):

Da mane, am facut toate astea si ma da intr-o consola ca sa zic asa gen cmd, si cand vreau sa scriu comenzile de ex NU MERGE.Asta e problema am selectat tot ce ai zis pur si simplu nu merge ce sa fac?!

| Ax3LdeV a răspuns (pentru AnonimRD):

Bagi ip si selectezi pe ssh, ai grija ce faci ca eu am primit reclamatie de la provider ca le-am cazut reteaua cu floodul. Flodul este ilegal deci ai grija ce faci.