| hannsh a întrebat:

Salut mi-am luat jocul Saints Row the thrid si am primit niste pack uri la el am unul de vampiri dar nu stiu cum trebuie sa sug sange fara sa iau un om ca scut si apoi sa il exect si inca ceva mam luptat cu aia din mafia albastra si am vazut ca fug cu super viteza as vrea sa stiu daca si eu pot sa fac cumva sa fug cu viteza ca ei

6 răspunsuri:
| Z3R0H0uR a răspuns:

Nu il i-ei ca scut laughing Il prinzi ca sa nu fuga, si ca sa fugi mai repede apasa pe G sau H [ nu mai stiu sigur ].

| hannsh explică (pentru Z3R0H0uR):

Cand ziceam ca il iau ca scut ma refeream sa dau e langa el si sa il tin ca scut uman ca sa nu ma inpuste.
la fugit ma refer daca pot sa fug cu super super speed sa se vada asa cu albastru daca nu m-am facut inteles si nu merge ninci H nici G

| Z3R0H0uR a răspuns:

Dami mai multe detalii, joci pe pc? De unde ai descarcat jocul sau de unde l'ai cumparat? Imi poti da linkul?

Jocul il joc pe pc si l-au luat de pe f=i-l-e-l-i-s-t

| Z3R0H0uR a răspuns:

Ai jucat si jocuri fara packuri? Nu mai stii pe ce apasai ca sa prinzi viteza aia?

Nu am reusit niciodata sa prind viteza aia dar imi amintesc ca am vazut acum cateva zile un video in care a mars unul cu viteza aia