| DavidClaudiu a întrebat:

Am contul de youtube suspendat din cauza unor reclamatii abuzive din partea unui tip, ale carui date de contact sunt:ingerashul_tau_iubit [serios frate laughing], unul intitulat "Justin".Am primit informatii foarte vagi despre reclamant, adica doar e-mail si nume...nimic alcv, deci am facut contranotificare la reclamatii (3 la numar). Intrebarea nr 1: Cum este posibil ca "printesa banatului" sa imi conteste continutul pentru incalcare copyright, pentru video care imi apartin...si chiar sa imi suspende contul.Intrebarea 2 este daca acest lucru imi va afecta contul adsense si daca voi mai primi plata care urma sa mi se faca, in conditiile in care am depasit pragul de plata?!? Sunt nelamurit dar cu siguranță dau funda cui ma lamureste. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| smartlollipop a răspuns:

Pai, din cate stiu, daca esti reclamat pentru ca ai copiat videoclip-ul nu ti se mai dau banii, asa stiu eu, poate nu e asa. Dar reclama-l si tu pe domnul " ingeras" si cauta un mod sa arati ca tu ai drepturi de autor pe acele videoclip-uri ca sa il demasti pe desteptul acela.

| DavidClaudiu explică (pentru smartlollipop):

Asta am si facut, iar youtube mi-a raspuns favorabil la contra notificări, Adică,, ingeras" va trebui să trimită o dovadă catre youtube in care sa arate faptul că m-a acționat in instanța, ceea ce nu se va întâmpla decât daca e sinucigaș laughing. Mulțumesc pentru răspuns!

| smartlollipop a răspuns (pentru DavidClaudiu):

Cu placere. Daca e nebun, cred ca o sa iesi tare bine din asta laughing).

2 răspunsuri: