|

Salut TPU.Am o mare problema.

Cand am vrut sa instalez windows 10 pe stick cu mediacreationtool, era 62% si nu se mai incarca.Am dat restart la pc dar stickul a ramas in PC. cand am intrat,am vrut sa apas pe stick si d-abia se incarca, cand intru pe stick sunt fisiere numite ciudat.De la 29gb ramasi a ramas la 8gb ramasi. Daca vreau sa sterg fisierele se blocheaza.Ce fac?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai avut fisiere inainte pe stick? Daca da trebuia mai intai sa il formatezi. Windows 10-le ia mai putin de 8GB cand e pe un stick. Deci formateaza stick-ul (stergi tot, iei ce iti trebuie daca mai gasesti ceva intact) si foloseste din nou Media Creation Toolul si ar trebui sa mearga. Daca nici asa nu merge inseamna ca ai ceva probleme la hardisk.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

E nou nout stickul, nu aveam nimic pe el. Cand vreau sa-l deschid asa arata http://imgur.com/a/I3U4N Cand vreau sa-l formatez ce blocheaza, cand apas click dreapta se blocheaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bvkeny):

Aia zici ca sunt virusi, scrie in chineza? Uite ce sa faci formateaza stick-ul si se va sterge tot ce ai pe el si incerci din nou sa instalezi win 10, dar il descarci doar dupa site-ul Microsoft nu dupa altceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bvkeny):

Ciudat... Windows 10-le nu ar trebui sa foloseasca mai mult de 5GB (unde il descarci spune ca trebuie sa ai un stick/dvd de cel putin 5GB), deci nu ar avea sens sa foloseasca atat de mult spatiu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează