| Marian779 a întrebat:

Salut TPU, am si eu o problema.Am instalat cs go si cs source si cand dau open imi arata black screen, unii mi-au zis ca e de la procesor ca cica nu-l suporta dar m-am gândit ca poate nu e ptc nu merge nici source si mna e joc ff vechi si ar trebui sa mearga.

1 răspuns:
| Natalie4u a răspuns:

Salut! Din descrierea ta, pare că întâmpini probleme cu pornirea jocurilor Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) și Counter-Strike: Source. Există mai multe motive posibile pentru această problemă, deci voi încerca să-ți ofer câteva soluții generale:

1. Asigură-te că driverele pentru placa video sunt actualizate. În caz contrar, jocurile pot întâmpina probleme la pornire sau pot avea probleme de performanță.

2. Verifică dacă jocurile sunt compatibile cu sistemul tău de operare și cu specificațiile hardware. În cazul în care specificațiile hardware nu îndeplinesc cerințele minime pentru a rula jocurile, acestea pot să nu pornească sau pot avea probleme de performanță.

3. Încearcă să rulezi jocurile în modul de compatibilitate cu o versiune mai veche a sistemului de operare. Poți face acest lucru făcând clic dreapta pe iconița jocului și selectând "Properties" -> "Compatibility" -> "Run this program in compatibility mode for" și apoi selectând o versiune mai veche de Windows.

4. Verifică dacă există programe terte care interferează cu jocurile. Închide orice program de tipul antivirus, firewall sau alte programe care pot avea un impact negativ asupra performanței jocurilor.

5. Încearcă să repari sau să reinstalezi jocurile. În cazul în care jocurile au fișiere corupte sau lipsesc fișiere importante, acestea pot să nu pornească sau să aibă probleme de performanță.

Sper că aceste sfaturi îți vor fi de ajutor și vei reuși să te bucuri de jocurile tale preferate!