| Wiz_Ana_2000 a întrebat:

Salut TPU, ar putea cineva sa imi spuna cam cat de bun e acest PC de gaming, cam ce poate sa duca, eventual ceva observatii?

check the link for PC specs
https://www.emag.ro/......DBGFGRBBM/

Răspuns Câştigător
| DiXy452 a răspuns:

Salut! PC-ul pe care l-ai dat nu prea imi exprima "incredere" firma care a pus piesele cap la cap este cam "no-name", nu am auzit de ea.
Ce nu imi place deloc este ca, desi are un procesor bun, I7, si o placa video buna, GTX 1660, RAM aia nu sunt buni. Sunt DDR3, iar la pretul asta pe care il dai, nu merita sa iti bati joc de un sistem ca asta, in plus, la bugetul asta trebuie sa ai memorii DDR4 obligatoriu. Ti-a luat ochii placa video buna cu procesorul si 16GB RAM la pretul ala, te inteleg.

Eu unul ti-as recomanda urmatoarele sisteme in bugetul tau:
https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-raptor5-amd/
Acesta este pe AMD, iar eu am observat ca AMD incepe sa bata Intel cu frecventele dar si nucleele cat si thread-uri. Acest sistem duce fara probleme jocurile recente la 60fps in rezolutie 1080p in rezolutii high sau ultra, acum depinde de joc. Are si placa de sunet care sa suporte 7.1 in cazul in care ai casti 7.1. Iar RAM desi sunt 8GB au frecventa 3000 MHz care este mare.
Are si un SSD de aproape un 1TB, care este un marea avantaj. Cu siguranta PC-ul asta este foarte bun de gaming.
Daca ma intrebi pe mine insa, eu mi l-as face pe piese, avand in vedere ca stiu ce e pe piata si cum merge un calculator.
Funda te rog?

2 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

E foarte bun, duce toate jocurile din 2019 zic eu.

| UnderVoltage a răspuns:

Procesor mult prea vechi nu merita