| Davidalx a întrebat:

Care credeti ca e mai buna? Xbox one sau Ps4... eu am un ps4 dar as vrea sa stiu detalii... ce placa video are? rami gddr5 ajuta mai mult decat ddr3 de la one? Care e diferenta intre 60 fps si 30 fps 1080p in care va rula gta 5? Multumesc.

6 răspunsuri:
| TechGuyTpu a răspuns:

Nu conteaza ce placa/procesor etc are, jocurile pentru xbox/ps sunt facute special sa mearga fara freezuri sau lag.Pai fps inseamna frames per second, 30 de frames inseamna 30 de imagini pe secunda iar 60 fps, 60 imagini pe secunda. Diferenta este ca la 30 fps noi le vom vedea putin mai nerealistic si la 60 fps, ca in lumea reala(vorbesc de movement si chesti de astea).Si gta5 va rula pe amandoua

| Davidalx explică (pentru TechGuyTpu):

Am inteles ca rami de la ps4 sunt mai rapizi ca la xbox one... si ca gta 5 va rula 1080p 30 fps pe amandoua e asa?

| TechGuyTpu a răspuns (pentru Davidalx):

Ruleaza si 4k daca vrei, iar rami sunt la fel ca la xbox one, singurul lucru este ca pe ps4 este pentru jocuri iar xboxone este mai mult multymedia

| VladyXR a răspuns (pentru TechGuyTpu):

WTF,cine dracu ti-a zis ca Xbox One e multimudia?, e pentru gaming ma omule.

| TechGuyTpu a răspuns (pentru VladyXR):

Amandoua sunt pentru gaming lol, dar ps4 este facut pentru gaming... spre deosebire de xbox...

| Davidalx explică (pentru TechGuyTpu):

Are o latime de banda mai mare si shade-uri si rami mai buni gddr5 fata de ddr3... amandoua sunt bune dar ps4 e peste xbox one cu muuuuuuult.