Ia sa-mi dai tu un link unde ai vazut GTX 930! Iar cu ce sa alegi, pai sunt bune amandoua dar 7 pana ajunge sa se comporte destul de bine trebuie sa descarce vreo 200 de update-uri ceea ce pe mine ma enerveaza la culme, apoi cu win 10 poti juca o gramada de jocuri gratuite din magazin si putin e mai bine optimizat in jocuri decat 7 dar nu se prea observa binenteles, oricum ramane la alegerea ta ce alegi.
Ca nu ai auzit tu de placa aia, nu inseamna ca nu exista ( Cauta putin pe google inainte sa zici ceva )! Windows 10 imi duce fara probleme si fara inca 4 gb( si o sa imi vina curand inca 4, am mentionat asta ), Plus ca eu nu am intrebat daca imi duce sau nu, am intrebat ce imi recomandati (sa specificati motivele pentru care sa aleg win 10 si nu 7 de ex)
Ia sa-mi dai tu un link unde ai vazut GTX 930! Iar cu ce sa alegi, pai sunt bune amandoua dar 7 pana ajunge sa se comporte destul de bine trebuie sa descarce vreo 200 de update-uri ceea ce pe mine ma enerveaza la culme, apoi cu win 10 poti juca o gramada de jocuri gratuite din magazin si putin e mai bine optimizat in jocuri decat 7 dar nu se prea observa binenteles, oricum ramane la alegerea ta ce alegi.
Am mentionat ca 4 gb o sa imi mai pun ( am dat comanda )
Eu cerut sa imi spuneti ce sa aleg dintre ( win 7 si win 10, si sa specificat si motivele )
Paai este simplu, daca ai compomente mai noi de ultima generatie sau cel putin cat de cat actuale iti recomand win 10 daca nu atunci win 7 e perfect! Acum poti sa tragi concluzia!
Mda..nu e rau ce zici, dar mie unele jocuri imi dau crash pe win 10.Acesta e motivul pentru care nu il bag.
ursnadrei întreabă: