| TheBoyTheCool24 a întrebat:

Salut, TPU. De obicei, ma jucam seara cu un prieten GTA 5 Online pana acum cateva seri cand i-a aparut aceasta eroare : https://www.facebook.com/....../photo.php

Ce poate sa faca? Mentionez ca butoanele de Retry Si Safe Mode cand sunt apasate dau aceeasi eroare iar jocul mergea.

4 răspunsuri:
| Pundoarintrebari a răspuns:

Ba tu cati ani ai de joci GTA 5? 18+...

| alexboss2020 a răspuns (pentru Pundoarintrebari):

Sper ca nu esti hater! Lasa-l frate in pace e si el copil ce nu are voie sa se joace gta v?

| Pundoarintrebari a răspuns (pentru alexboss2020):

Bine,hai sa lasa-m toti copiii de 10 ani sa joace jocuri unde sunt tate, p, p,. Serios acum chiar e violent, mai bine juca Skyrim Special Edition. pentru. ca jocul acesta isi merita banii si nu este atat de violent.

| TheBoyTheCool24 explică (pentru Pundoarintrebari):

Lasam*, pentru cultura ta generala, nu-mi poti prezice varsta, iar ca fapt divers am vreo 16. Consider ca varsta nu reflecta mentalitatea unui om, poti sa ai 23 de ani, si master, degeaba, daca esti prost de bubui. Revenind la subiect, iti dai seama ca nu-s atat de redus mintal astfel incat sa calc lumea cu masina precum in GTA. Ma rog, problema am rezolvat-o de mult. Am pus o simpla intrebare, ceea ce faci tu aici se numeste " Post-Hunting ", si sunt multi care fac acelasi lucru.