| unnume8 a întrebat:

Doresc sa imi fac un cont pe site-ul upork, si as vrea sa stiu daca e 100% gratuit, adica in momentul in care imi fac cont imi scrie o chestie de genutonguelease note that your new hourly rate will only apply to new contracts.
The Upwork Service Fee is 20% when you begin a contract with a new client. Once you bill over $500 with your client, the fee will be 10%. As vrea sa stiu ce inseamna, ca eu platesc atat pe ora? Va rog raspundeti urgent!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scoți bani din buzunar. Site-ul te taxează direct sursa de venit (din ce-ți virează clientul).
Nu contează dacă primești o sumă fixă pe lucrare sau dacă ești plătit la oră (e tot aia pentru ei... tot 20%).
Iar chestia cu „prețul pe oră se aplică doar la noile lucrări" este clară. Nu poți aplica noul tarif pe oră la lucrări deja contractate (ai bătut palma la prețul vechi).

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă intri acolo ca patron, nu te costă nimic.
Dacă intri ca angajat, plătești platformei 20% din prețul contractului și... ce mai scrie acolo.

| unnume8 explică (pentru anonim_4396):

Dar vreau sa stiu daca eu practic din portofelul meu nu platesc nimic.
platesc ceva de la mine, si ce scriu acolo la suma aia pe ora? cat vreau? sau cum functioneaza?

| anonim_4396 a răspuns (pentru unnume8):

Nu scoți bani din buzunar. Site-ul te taxează direct sursa de venit (din ce-ți virează clientul).
Nu contează dacă primești o sumă fixă pe lucrare sau dacă ești plătit la oră (e tot aia pentru ei... tot 20%).
Iar chestia cu „prețul pe oră se aplică doar la noile lucrări" este clară. Nu poți aplica noul tarif pe oră la lucrări deja contractate (ai bătut palma la prețul vechi).