|

Salut TPU, imi puteti enumera toate prostiile alea din League of Legends ex: mid, top, etc si cu ce reprezinta fiecare, is incepator. dau funda! Dar sa fie toate prescurtarile cu tot ce inseamna ele

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe harta aia de 5v5 sunt 3 cai de atac: top, mid si bot, aparate de o parte si de alta de turnuri. De obicei se merge solo-top(sus), solo-mid (mijloc) si cu doi bot (jos) si al 5-lea merge in jungla. Cel de sus este un tip melee cu sustain (modalitate de regenerare a vietii), cum este nunu cand maca un mob, warwick care are atacuri care ii regenereaza viata, garen sau mundo care au viteza mare de regenerare. Cel din mijloc ii de obicei un ap (ability power, magie) carry, ca malzahar, annie, veigar, cassiopeia. Cei de jos sunt ad carry, care poate fi ranged ca ashe, ezreal, sau melee ca master yi, si al doilea este supp, adica suport, are skilluri care il pot ajuta pe carry, ca stun (Taric, Amumu) impotriva inamicului, grab si disable (Blitzkrank), heal (Taric, Soraka, Nidalee), buff de viteza, putere de atac, scut sau altceva (Zilean, Janna, Lux).
Junglerul este un tip care normal are un sustain bun (Warwick, Nunu, Master yi, Xin Zhao), cei mai multi sunt melee, si in plus trebuie sa aiba si capacitate buna de initiere, ca sa poata sa le faca surpriza inamicilor (ulti-ul lui Warwick, bufful de viteza a lui Nunu, Audacious Strike a lui Xin, Alpha Strike a lui Yi, plus ultiul cu viteza).
Multi termeni de care vei auzi sunt prescurtari de la echipamente, de exemplu IE este de la Infinity Edge, BC ii Black Cleaver. Spell vamp iti da viata din damageul magic pe care il faci inamicului cu skilluri, life steal iti da viata din damageul facut cu atacul de baza.
Etc, samd, nu stiu ce sa-ti mai zic, daca mai gasesti cate ceva necunoscut ma poti intreba.

| explică (pentru Zenithf):

Ok, multumesc mult, cum ai numele in joc? vreau sa te bag la prieteni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Hatze9000):

Pe europa nord-est sunt Stakeonstake, pe america de nord sunt Stakeonsteak. Pe america de nord abia mi-am facut cont, alaltaieri, cand o fost in mentenanta serverul nord-est european.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: