| Zumber a întrebat:

Salut tpu.In primul rand pentru cei care stiu despre jocul Counter Strike.Am luat un fel de destroy ceva de genul,nu stiu ce mi-a facut un admin la cs, imi da diferite erori cand ma conectez pe servere.Mi-am bagat vreo 2 cs-uri si toate au aceleasi erori.Am sters si Valve din regedit.....am facut multe...Ce as putea sa fac ca sa fac ceva gen sa sterg tot ce am cs din mine si sa fac ceva gen sa apara cs-ul exact cum l-am descarcat prima data.

Răspuns Câştigător
| AnonimulOfficial a răspuns:

Data viitoare adauga in cfg-ul tau cl_filterstuffcmd "1". Nu mai primesti destroy, exterminate sau alte comenzi de genul asta. Daca nu ai cfg poti baga comanda in consola, dar trebuie de fiecare data cand intri in cs.

2 răspunsuri:
| Sebastian234 a răspuns:

Cred ca ti-a dat Exterminate, adica de pe ip-ul tau nu mai poti intra pe nici un server... Schimbati IP-ul si instaleaza-ti Cs Nvidia E8. Pe acest Cs daca primesti destroy sau exterminate nu ti se intampla nimic. Te da afara de pe server si atat. Te poti reconecta.

| AnonimulOfficial a răspuns:

In mod normal dupa reinstalare ar trebui sa scapi, incearca totusi sa il instalezi in alta locatie