Jocurile de noroc sunt facute sa imbogateasca pe cei care le detin nu pe cei care joaca, cand vei intelege asta numai atunci te vei putea lasa... E un joc al psihicului nu al castigului, iti mai arunca din cand in cand cate un os sa nu te descurajezi si sa joci in continuare, iar daca esti nou atunci castigi de mai multe ori ca sa te prinda in capcana lor, atunci dupa cateva castiguri cine stie sa renunte pentru totdeauna acela a castigat, dar daca se lacomeste si vrea mai mult si joaca in continuare atunci incepe sa piarda totul, chiar si libertatea... Aceste jocuri sunt jocuri psihice nu de noroc, pana nu-ti dai seama de asta nu vei putea renunta oricat de mult ai vrea si orice ai face!
Ai perfecta dreptate, nu m-am gândit niciodată din perspectiva asta. Gen gândeam ca casele de pariuri/cazino uri fac câștig de pe carca noastră. Acum când stau si ma gândesc, eu as fi oarecum unul dintre "patronii" lor fiind ca le dau porția in fiecare luna.
Esti pe calea cea buna! Nu uita sa-ti spui asta mereu ori de cate ori esti tentat sa joci!
Îți mulțumesc pentru sfaturi dau o bere dupa IFN URI
Mi-a facut placere!
CJluka întreabă: