| 2FanMessi2 a întrebat:

Salut TPU! Jocurile de noroc mi au distrus viata oarecum. Nu sunt ca alte cazuri nefericite cu datorii la cămătari interlopi. Sunt cu datorii la 2 IFN URI si ma rup in 2 cu dobânzile. Vreau ca luna viitoare sa plătesc ifn ul cu dobânda cea mai mare si sa continui cu celalalt mic pana n septembrie cu 480 la luna dacă as rămâne doar cu ala mi-ar fi super lejer. Vreau sa las jocurile de noroc am dat autoexcludere la toate pe online, iar acum depun cerere pe email ul celor de la ONJN sa mi faca autoexcludere permanenta in sălile de joc altfel nu se mai poate. Nu voi mai atinge jegurile alea niciodată. Am băgat undeva la 16.000 de euro in toată cariera mea. 10.000 de euro au fost retrageri 6000 de euro pierdere. Mă las acum definitiv deoarece, nu vreau sa ajung mai rau decât e situația acum. Niște sfaturi de la cei trecuți prin asta?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Jocurile de noroc sunt facute sa imbogateasca pe cei care le detin nu pe cei care joaca, cand vei intelege asta numai atunci te vei putea lasa... laughing E un joc al psihicului nu al castigului, iti mai arunca din cand in cand cate un os sa nu te descurajezi si sa joci in continuare, iar daca esti nou atunci castigi de mai multe ori ca sa te prinda in capcana lor, atunci dupa cateva castiguri cine stie sa renunte pentru totdeauna acela a castigat, dar daca se lacomeste si vrea mai mult si joaca in continuare atunci incepe sa piarda totul, chiar si libertatea... Aceste jocuri sunt jocuri psihice nu de noroc, pana nu-ti dai seama de asta nu vei putea renunta oricat de mult ai vrea si orice ai face!

| 2FanMessi2 explică (pentru lpavel):

Ai perfecta dreptate, nu m-am gândit niciodată din perspectiva asta. Gen gândeam ca casele de pariuri/cazino uri fac câștig de pe carca noastră. Acum când stau si ma gândesc, eu as fi oarecum unul dintre "patronii" lor fiind ca le dau porția in fiecare luna.

| lpavel a răspuns (pentru 2FanMessi2):

Esti pe calea cea buna! Nu uita sa-ti spui asta mereu ori de cate ori esti tentat sa joci!

| 2FanMessi2 explică (pentru lpavel):

Îți mulțumesc pentru sfaturi dau o bere dupa IFN URIrolling on the floor

| lpavel a răspuns (pentru 2FanMessi2):

Mi-a facut placere!

4 răspunsuri: