| Tiris_Catalin_2000 a întrebat:


Nu inteleg absolut deloc ceva.
Eu am un program de filmat jocuri XSplit gamecaster si filmez jocul euro truck simulator 2, eu joc jocul la setaree high si cand filmez nu merge jocul in reluare dar cand termin filmarea si pornesc videoclipul facut jocul filmat un loc sa mearga la fel de bine ca atunci cand filmam nu din contra imi merge sacadat.
Si asta nu inteleg. Daca jocul cand ma joc merge bine atunci cand pornesc videoclipul facut de ce merge jocul inregistrat in reluare.
nu stiu daca intelegeti adica daca jocul jucat merge foarte bine atunci de ce cand pornesc videoclipul facut merge in reluare?

Funda

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Filmarea e „în reluare" pentru că ai un calculator (relativ) slab. Jocul fiind programul „din față", are alocate destule resurse încât să meargă suficient de cursiv, dar din păcate nu mai rămân destule resurse pentru programul din background care înregistrează, așa încât e nevoit să sare peste cadre ca să poată face față.
Încearcă alt program (poate găsești unul mai puțin „flămând" sau /și mai redu ceva pe la setările jocului, până obții un compromis acceptabil.

| userul7200 a răspuns:

Programe de 2 bani...Bandicam for the win!winking

| FlorinSalamNr1 a răspuns:

Incearca Bandicam. eu am aceeasi probleme cand filmez cu OBS, camtasia studiou si inca unul mai era.Dar cand filmez cu hypercam, bandicam, fraps nu mai am problema asta

| reb87 a răspuns:

Salut, nu este bun acel program, iti recomand Open BroadCast Software care este 100% free, sau Bandicam care il poti crack-ui, cauti pe google tutorial in romana.

Acesta este canalul meu de youtube, jocuri HD, gameplay, comentarii, da-ti o geana, B(i) chill https://www.youtube.com/channel/UCyqGvjGHyZwhCU_eSgjc3Iw

| reb87 a răspuns:

Salut salut,
Merge sacadat deorece acel videoclip trebuie randat, ca program de randare iti recomand CyberLink PowerDirector, cauta pe net tutoriale si o sa il gasesti free, ca sa randezi este usor, la fel poti sa cauti un mic tutorial pe youtube. Dar iti recomand ca program de recording OBS https://obsproject.com/ sau bandicam dar trebuie sa il "crack-esti"

Asta e canalul meu de youtube, gameplay, comentarii, tot tacamu, da-ti o geana pe acolo, sper sa va placa
https://www.youtube.com/channel/UCyqGvjGHyZwhCU_eSgjc3Iw