| YrYn3l a întrebat:

Nu mai pot scapa de destroy(am facut reclama) pe Counter Strike 1.6, am incercat totul: am sters config.cfg si am dat use deafaults la keyboard, l-am si inlocuit cu altul de pe net, am reinstalat CS-ul, am incercat alte versiuni, iar in final.....nimic. Nu mai pot scapa, daca las jocul in bara de start cand intru in el tinta se duce singura in sus iar pusca se invarte nemaiputand sa controlez decat din w,a,s, d, iar daca intru in >Options-Multiplayer nu mai apare tinta in chenarul din dreapta de unde ii setezi culoarea si marimea si "grafica" daca ii pot spune asa parca este de Minecraft, foarte naspa. Cred ca este ceva mai mult decat un destroy pentru ca la un anumit interval de timp nu mai pot merge cu w si a sau d in acelasi timp, adica oblic.
P.S: Nu as dori sa reinstalez windows-ul doar pentru un joc.

7 răspunsuri:
| Skilline2012 a răspuns:

Salut! Ai luat exterminate si sincer ma mir pentru ca serverele au dreptul la 3 exterminate pe luna, de asemena nu Valve nu da voie ca serverul sa dea exterminate doar pentru o reclama.

Exterminate este o metoda mai puternica decat destroy-ul, acesta fiind folosit pentru playerii care floodeaza serverul, umbla cu hack-uri mai periculoase ca badboy, etc.

Eu zic sa reclami serverul respectiv la valve deoarece ei se ocupa practic de orice server, le monitorizeaza. Ca sa scapi de exterminate trebuie sa astepti un anumit interval de timp (depinde daca e temporar sau permanent). Daca e permanent trebuie sa schimbi ip-ul si reinstalare windows altfel nu ve imai putea juca cs.

Oricum, reclama serverul la Valve mentionand ca ti-au dat exterminate doar pentru o reclama, (fa ss si video pentru dovezi). Asa vei scapa cel mai usor de exterminate.

| YrYn3l explică (pentru Skilline2012):

Pai asta s-a intamplat cam acum 2-3 luni, nu mai stiu nici serverul pe care am luat exterminate...l-as reclama pentru ca merita, si in afara de reinstalare windows chiar nu mai e nicio varianta?

| Skilline2012 a răspuns:

Pai nu pentru ca tu chiar daca stergi acele lucruri iti vor reaparea in continuare. Incearca sa stergi cstrike_lv daca ai si sa cureti perfect folderul in care ai cs-ul. Dupa aceea reinstaleaza.

| YrYn3l explică:

Ofer Funda!

| YrYn3l explică:

Aha, multumesc de pont am sa incerc imediat ce ajung acada.

| YrYn3l explică:

Aha, multumesc de pont am sa incerc imediat ce ajung acasa.

| YrYn3l explică:

Multumesc de ajutor, dar se pare ca nu asta a fost cauza. Din greseala am vazut ca in loc ca jocul sa fie in OpenGL era in Software. Nu imi vine a crede cate probleme cauzeaza acest lucru. Acum totul merge si arata perfect, exact ca inainte.